Professioneel groeien met Aures

Ontdek je graag nieuwe aspecten van jezelf?

"Ken uzelf" staat op de fries van de Apollo tempel in Delfi. We vertalen het soms ook als "zelfkennis is het begin van alle wijsheid".
Als je jouw kwaliteiten en werkpunten kent, is het gemakkelijker om een job, een loopbaan, een leven te hebben waar jij je goed bij voelt. Waarin je gelukkig bent.
Het is verrijkend daar een externe blik op te krijgen. Persoonlijkheidstesten kunnen daarbij helpen.
Recent worden deze testen in sommige media afgeschilderd als nattevingerwerk. Als ze goed opgesteld zijn, en goed gekaderd worden, dan leveren ze echter onschatbare inzichten in hoe je functioneert en waar je gelukkig van wordt.
Bij Aures werken we met een uitgebreide persoonlijkheidstest gebaseerd op de typologie van Carl Jung. In onze 30 jaar ervaring is dit een zeer goed vertrekpunt om aan de slag te gaan met jouw talenten en werkpunten.
Contacteer ons zeker als dit jou nieuwsgierig maakt.

Heb je het gevoel dat je kwaliteiten onvoldoende aan bod komen in je job?
Loopbaancoaching is een ideale volgende stap, zelfs als je nog niet weet waar je naartoe wil of als je niet direct van job wil veranderen.
Een gespecialiseerde coach helpt jou dan ontdekken hoe je meer voldoening en professioneel geluk krijgt.
Elke werknemer en zelfstandige heeft recht op loopbaancheques. We informeren je graag hoe je die aanvraagt.

Of kriebelt het om aan een nieuw profesioneel hoofdstuk te beginnen?
We hebben steeds verschillende interessante vacatures voor uiteenlopende hogere
profielen.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in ons HQ in Waregem, Meersstraat 13 bus 1.1 8790 Waregem ofwel online via MS Teams. De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, verspreid op 63 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt. Online coaching via Teams of wandelcoaching is eveneens mogelijk.

Waregem
Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book