Professioneel groeien met Aures
Trok jij als kind ook op avontuur?
Een kamp maken in de tuin, op tocht gaan in het veld, of kamperen onder de keukentafel met het poppenservies erbij...?

Onderzoek heeft aangetoond dat nieuwe ervaringen opdoen creativiteit stimuleert.Die creativiteit is niet alleen nodig om als kind van een tafelkleed een tent in de jungle te maken, maar ook om als volwassene complexe professionele uitdagingen aan te pakken.

Een mooie manier om opnieuw je creativiteit te stimuleren is door 'micro-avonturen'. Dit zijn kleine anders-dan-anders ervaringen die je een nieuwe kijk geven. Google maar eens op de term "micro adventures" en je krijgt interessante lijstjes!
Je zult merken dat dit niet alleen privé verfrissend werkt maar je ook nieuwe inzichten kan geven voor je professioneel geluk.
Soms volstaan micro-avonturen niet om je opnieuw meer goesting in je job te geven.
Loopbaancoaching bij de meer dan 60 coaches van Aures helpt je te ontdekken wat er moet veranderen. Zelfs als je niet van job wil veranderen, zijn er zeker nieuwe inzichten waarmee je echt vooruit kunt.
Of weet je al dat je aan een heel nieuwe uitdaging toe bent? Dan hebben wij zekerinteressante vacatures.
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in ons HQ in Waregem, Meersstraat 13 bus 1.1 8790 Waregem ofwel online via MS Teams. De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, verspreid op 63 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt. Online coaching via Teams of wandelcoaching is eveneens mogelijk.

Waregem
Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book