Professioneel groeien met Aures
Heb jij weet van mensen die zich vervelen in jouw organisatie?

Hier bij Aures merken we in onze gesprekken dat er twee categorieën zijn.
Er zijn mensen die het zelf zo druk hebben in hun job, die de ene uitdaging na de andere verantwoordelijkheid krijgen, dat ze zich niet kunnen voorstellen dat ooit iemand zich verveelt.

Dan zijn er anderen die bij zichzelf merken dat stilaan de routine in hun job sluipt. Dat ze nog weinig uitgedaagd worden. Dat ze soms 'ik verveel mij' in zichzelf zeggen tijdens de werkdag - zelfs als ze veel werk op de plank hebben liggen.

Wie langere tijd in het tweede geval zit, loopt een groot risico op bore-out.
De symptomen zijn dezelfde als bij een burn-out maar in plaats van te lang buiten je comfortzone te zitten, ben je bij een bore-out te lang in je comfortzone gebleven.

Mensen hebben een fundamentele behoefte aan uitdaging - zo nu en dan, niet voortdurend!  Medewerkers die dat lange tijd niet ervaren, geraken compleet uitgeblust. 

Zie je medewerkers of collega's die een risico op bore-out hebben?
Dit zijn de acties die wij van Aures je aanraden:
  • zoek samen met hen nieuwe uitdaging in hun huidige job. Welke aspecten van hun werk kunnen ze fundamenteel anders aanpakken? Zijn er strategieën, workflows, ... die ze kunnen herwerken? 
  • Raad hen loopbaancoaching aan. Mensen kunnen vaak makkelijker praten met iemand die meer afstand heeft tot hen en de organisatie. Meer dan 100 loopbaancoaches van Aures staan klaar om te helpen met deze vraag - overal in Vlaanderen.
  • Zoek een andere functie voor hen. Soms is het een kwestie van de individuele behoeften beter te verzoenen met de vereisten van een job. Wij van Aures zoeken graag mee, en kunnen ook voor invulling van de ontstane vacature instaan.

Neem actie voor bore-out een goede medewerker uit de organisatie laat verdwijnen. 

Hier bij Aures zijn al jouw vragen welkom én veilig.

Wij gaan zeer discreet om met opdrachten rond nieuwe aanwervingen, loopbaancoaching, maar ook andere HR-gerelateerde vraagstukken.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book