Professioneel groeien met Aures
Heb jij weet van mensen die zich vervelen in jouw organisatie?

Hier bij Aures merken we in onze gesprekken dat er twee categorieën zijn.
Er zijn mensen die het zelf zo druk hebben in hun job, die de ene uitdaging na de andere verantwoordelijkheid krijgen, dat ze zich niet kunnen voorstellen dat ooit iemand zich verveelt.

Dan zijn er anderen die bij zichzelf merken dat stilaan de routine in hun job sluipt. Dat ze nog weinig uitgedaagd worden. Dat ze soms 'ik verveel mij' in zichzelf zeggen tijdens de werkdag - zelfs als ze veel werk op de plank hebben liggen.

Wie langere tijd in het tweede geval zit, loopt een groot risico op bore-out.
De symptomen zijn dezelfde als bij een burn-out maar in plaats van te lang buiten je comfortzone te zitten, ben je bij een bore-out te lang in je comfortzone gebleven.

Mensen hebben een fundamentele behoefte aan uitdaging - zo nu en dan, niet voortdurend!  Medewerkers die dat lange tijd niet ervaren, geraken compleet uitgeblust. 

Zie je medewerkers of collega's die een risico op bore-out hebben?
Dit zijn de acties die wij van Aures je aanraden:
  • zoek samen met hen nieuwe uitdaging in hun huidige job. Welke aspecten van hun werk kunnen ze fundamenteel anders aanpakken? Zijn er strategieën, workflows, ... die ze kunnen herwerken? 
  • Raad hen loopbaancoaching aan. Mensen kunnen vaak makkelijker praten met iemand die meer afstand heeft tot hen en de organisatie. Meer dan 60 loopbaancoaches van Aures staan klaar om te helpen met deze vraag - overal in Vlaanderen.
  • Zoek een andere functie voor hen. Soms is het een kwestie van de individuele behoeften beter te verzoenen met de vereisten van een job. Wij van Aures zoeken graag mee, en kunnen ook voor invulling van de ontstane vacature instaan.

Neem actie voor bore-out een goede medewerker uit de organisatie laat verdwijnen. 

Hier bij Aures zijn al jouw vragen welkom én veilig.

Wij gaan zeer discreet om met opdrachten rond nieuwe aanwervingen, loopbaancoaching, maar ook andere HR-gerelateerde vraagstukken.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures, rekrutering en selectie kunnen plaatsvinden in deze drie locaties (Waregem, Middelkerke of Geluwe). De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, op 63 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Waregem
Churchilllaan 76 D bus 02
8790 Waregem
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Middelkerke
Warande 23
8430 Middelkerke
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Geluwe
Remi Ghesquierestraat 51
8940 Geluwe

download hier je gratis e-book