Professioneel groeien met Aures
Kent jouw organisatie vergeving?

In elke organisatie maken mensen fouten. Soms kleintjes zoals een bijlage die vergeten wordt. Of een ongelukkige communicatie die tot tijdverlies leidt.
Sommige fouten zijn groter: niet snel genoeg reageren op een grote potentiële klant waardoor die afhaakt. Of een verkeerde beslissing in de productie die honderdduizenden euro kost...

Dergelijke fouten leiden zeker niet altijd tot ontslag maar achtervolgen medewerkers soms nog jarenlang.
Wij van Aures zien dat sommige organisaties een cultuur hebben waarbij fouten aangewreven blijven worden, terwijl andere organisaties sneller over die fouten stappen en mensen nieuwe kansen geven.
Deze laatste types organisatie hebben meestal meer gemotiveerde medewerkers die professioneel gelukkiger zijn en een grotere loyauteit hebben.

Het blijft natuurlijk complex: het is gemakkelijker kleine fouten te vergeven dan kanjers die de organisatie veel geld kosten.

Maar zelfs bij grote tekortkomingen die leiden tot ontslag, is het als organisatie belangrijk om te vergeven en op een correcte manier afscheid te nemen van de medewerker. Dit is belangrijk voor het imago dat bij de ontslagene achterblijft maar ook bij de collega's die verder moeten.

Wij van Aures hebben door onze decennia lange expertise precies de goede kennis, tools en feeling om in te schatten hoe het kan verder gaan.
  • misschien is loopbaancoaching voor specifieke medewerkers zinvol zodat ze opnieuw de juist 'drive' vinden? Onze meer dan 60 loopbaancoaches overal in Vlaanderen staan klaar. En néé, loopbaancoaching leidt niet altijd tot verandering van job.
  • heeft jouw organisatie behoefte aan testen en ondersteuning bij het laten doorgroeien van medewerkers naar nieuwe verantwoordelijkheden? Wij zijn hier helemaal thuis in!
  • Komen er jobs vrij? Wij zorgen voor de invulling van vacatures met de juiste kandidaat, ook uiterst discreet als dat nodig is.
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures, rekrutering en selectie kunnen plaatsvinden in deze drie locaties (Waregem, Middelkerke of Geluwe). De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, op 63 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Waregem
Churchilllaan 76 D bus 02
8790 Waregem
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Middelkerke
Warande 23
8430 Middelkerke
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Geluwe
Remi Ghesquierestraat 51
8940 Geluwe

download hier je gratis e-book