Professioneel groeien met Aures
Heb je al ooit fouten gemaakt? En heb je die jezelf vergeven?

Kijk, fouten maken is heel normaal. Elke dag moeten we keuzes maken, en soms lopen die keuzes al eens verkeerd af. Dan blijken we de paraplu vergeten te zijn bij regenweer, of we hebben het juiste adres niet gecheckt. Of we hebben een relatie te lang laten duren, of een beoordelingsfout gemaakt die onze werkgever veel geld gekost heeft.

Bepaalde fouten blijven lang 'hangen'. Een misstap die resulteert in een relatiebreuk. Een verkeerde inschatting die tot een ongeval leidt. Een professionele fout die het ontslag betekent.

Voor je écht klaar bent om daarna verder te gaan, is het belangrijk dat je jezelf fouten vergeeft. Dat staat los van de eventuele gevolgen. Aanvaarden dat je een mens bent, dat je fouten maakt, geeft je nieuwe ademruimte.

Ook professioneel is dat zo. Het is achteraf makkelijk te zeggen 'had ik dit maar gedaan' of 'had ik dat maar gezegd'. Als mens is het essentieel om jezelf te vergeven als je fouten gemaakt hebt op het werk. 

Als je hier moeite mee hebt, betekent dit een extra zware rugzak die je in je huidige of toekomstige job meesleurt. Het vermindert je energie, je helder denken, je professioneel geluk.

Neem actie om dit te voorkomen.

Als je moeite hebt om bepaalde ervaringen uit je huidige of vroegere jobs te verwerken, is loopbaancoaching zeer zinvol. We kijken waar je nu staat, waar je naartoe wil en hoe je daar komt. We gaan samen zover als jij zelf wil.

Wij van Aures en onze meer dan 60 coaches over heel Vlaanderen staan voor jou klaar!

(P.S. het is een fabeltje dat loopbaancoaching alleen nuttig is als je een burnout riskeert of ongelukkig bent in je job. Soms is het precies dàt wat nodig is om nog betere keuzes te maken)
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures, rekrutering en selectie kunnen plaatsvinden in deze drie locaties (Waregem, Middelkerke of Geluwe). De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, op 63 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Waregem
Churchilllaan 76 D bus 02
8790 Waregem
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Middelkerke
Warande 23
8430 Middelkerke
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Geluwe
Remi Ghesquierestraat 51
8940 Geluwe

download hier je gratis e-book