Professioneel groeien met Aures
"Ik werk graag, maar niet ten koste van mijn gezondheid" zegt Anneleen tijdens het interview voor de toffe job die we haar aanbieden.
Ze heeft groot gelijk.


Onze gezondheid is ons waardevolste bezit. Waarom anders wensen we elkaar dat toe als we een lekker flesje kraken?

Hier bij Aures zien we de cijfers over het stijgend ziekteverzuim niet enkel in de krant, we merken dat we regelmatig oplossingen moeten zoeken voor langdurige afwezigheden in organisaties.

Des te belangrijker om goed zorg te dragen voor je gezondheid, en te zorgen dat je in topvorm blijft.
Wie een drukke job en een goed gevuld leven heeft, moet daar extra aandacht aan besteden.

Dat geldt niet alleen voor je fysieke maar ook voor je mentale gezondheid. De twee gaan namelijk hand in hand. Als je je lichamelijk niet goed voelt, presteert ook je hoofd niet zoals het moet. Vermoeidheid, bijvoorbeeld na een op zich onschuldige verkoudheid of griep, kan op die manier nog lang blijven hangen en impact hebben op jouw professionele prestaties.

Heb je het gevoel dat jouw mentale en fysieke gezondheid lijdt onder jouw werk? Dan is het tijd om dat aan te pakken!
Loopbaancoaching is perfect om uit te zoeken welke verbeterpunten er zijn, hoe jouw job beter bij jouw persoonlijkheid en leven kan passen.
Wil je een radicale omslag? Overweeg dan een andere job, maar zorg wel dat je goed voorbereid te stap zet. Hier bij Aures nemen we in elk geval onze tijd om te kijken of er een perfecte match is tussen jouw profiel en onze vele uiteenlopende vacatures.

Voor deze hulp bij jouw mentale en fysieke gezondheid kun je bij Aures terecht:
  • Vraag loopbaancoaching bij één van onze meer dan 60 straffe loopbaancoaches over heel Vlaanderen om kleine of grotere wijzigingen in je leven en werk aan te brengen (ook als je niet van job wil veranderen!)
  • Zoek je naar een gezonder evenwicht, maar heb je al eerder loopbaancoaching gevolgd? Ook daarvoor hebben wij coachingstrajecten en zelfs testen die je vooruithelpen.
  • Wil je een job waarbij je meer aandacht aan je gezondheid kunt besteden? Laat het ons weten! Wij hebben steeds bijzondere vacatures, waarvan sommigen discreet ingevuld moeten worden, en wie weet hebben wij precies jou nodig!
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures, rekrutering en selectie kunnen plaatsvinden in deze drie locaties (Waregem, Middelkerke of Geluwe). De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, op 63 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Waregem
Churchilllaan 76 D bus 02
8790 Waregem
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Middelkerke
Warande 23
8430 Middelkerke
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Geluwe
Remi Ghesquierestraat 51
8940 Geluwe

download hier je gratis e-book