Professioneel groeien met Aures
Ongeveer 10% van de wereldbevolking is chronisch ontevreden.

Wat je ook doet, hoe je je ook uitslooft, voor deze mensen is niets goed genoeg. Ze blijven klagen, hebben geen vertrouwen, ....
Als organisatie kunnen deze 'moeilijke mensen' zowel extern (klanten, leveranciers) als intern (ja, de collega's...) zitten.

Door hun hyper-kritische houding kunnen ze een uitdaging zijn. Enerzijds leggen ze de gevoelige punten bloot, maar anderzijds is het niet prettig om keer op keer geconfronteerd te worden met negativiteit. 
De stijl leidt vaak de aandacht af van de boodschap.


Hier bij Aures hebben we natuuuurlijk alleen maar toffe klanten , maar we delen toch graag een paar tips om met 'lastige klanten' om te gaan
  • Adem in, adem uit. Laat je organisatie niet meeslepen in drama, geroddel of geklaag. Dat is negatieve energie die je kunt missen als kiespijn. Blijf vriendelijk of, als dat te lastig is, neutraal. Motiveer medewerkers om dit ook te doen, hoe moeilijk het soms ook is.
  • Elk gedrag heeft een geschiedenis. Sommigen hebben heel wat tegenslagen gehad in het leven, en niet iedereen heeft de kracht om daarna weer fluitend recht te staan. Wees mild in je oordeel en vraag aan medewerkers datzelfde begrip.
  • Zoek naar de (terechte) leerpunten in het geklaag, het gezaag en de negatieve commentaar. Helaas gebeurt het ook dat dit allemaal zonder reden blijkt, en dat de oorzaak niet bij jullie als organisatie maar bij de andere persoon ligt.
  • Blijf als organisatie én als deel ervan je best doen om een zo goed mogelijke 'service' te leveren zonder het jezelf onmogelijk te maken. Bewaak de grenzen van de redelijkheid.

Heb je intern een 'lastige klant'? Zie je dat een medewerker slecht in zijn vel zit of niet presteert zoals verwacht mag worden?

Dan kan het tijd zijn om afscheid te nemen. In dat geval helpt Aures graag om nieuwe krachten te zoeken, ook als dat discreet moet gebeuren. Contacteer ons gerust.

Bij sommige medewerkers is de 'dip' tijdelijk. Loopbaancoaching (met subsidie) kan dan helpen. Aures kan ook gepaste coaching bieden bij wie deze subsidie 'opgebruikte'.  Wij hebben +60 loopbaancoaches die klaarstaan. Leg ons de situatie van jouw dienst of organisatie voor, wij vinden zeker een oplossing.
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures, rekrutering en selectie kunnen plaatsvinden in deze drie locaties (Waregem, Middelkerke of Geluwe). De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, op 63 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Waregem
Churchilllaan 76 D bus 02
8790 Waregem
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Middelkerke
Warande 23
8430 Middelkerke
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Geluwe
Remi Ghesquierestraat 51
8940 Geluwe

download hier je gratis e-book