Professioneel groeien met Aures
Ongeveer 10% van de wereldbevolking is chronisch ontevreden.

Wat je ook doet, hoe je je ook uitslooft, voor deze mensen is niets goed genoeg. Ze blijven klagen, hebben geen vertrouwen, ....
Als organisatie kunnen deze 'moeilijke mensen' zowel extern (klanten, leveranciers) als intern (ja, de collega's...) zitten.

Door hun hyper-kritische houding kunnen ze een uitdaging zijn. Enerzijds leggen ze de gevoelige punten bloot, maar anderzijds is het niet prettig om keer op keer geconfronteerd te worden met negativiteit. 
De stijl leidt vaak de aandacht af van de boodschap.


Hier bij Aures hebben we natuuuurlijk alleen maar toffe klanten , maar we delen toch graag een paar tips om met 'lastige klanten' om te gaan
  • Adem in, adem uit. Laat je organisatie niet meeslepen in drama, geroddel of geklaag. Dat is negatieve energie die je kunt missen als kiespijn. Blijf vriendelijk of, als dat te lastig is, neutraal. Motiveer medewerkers om dit ook te doen, hoe moeilijk het soms ook is.
  • Elk gedrag heeft een geschiedenis. Sommigen hebben heel wat tegenslagen gehad in het leven, en niet iedereen heeft de kracht om daarna weer fluitend recht te staan. Wees mild in je oordeel en vraag aan medewerkers datzelfde begrip.
  • Zoek naar de (terechte) leerpunten in het geklaag, het gezaag en de negatieve commentaar. Helaas gebeurt het ook dat dit allemaal zonder reden blijkt, en dat de oorzaak niet bij jullie als organisatie maar bij de andere persoon ligt.
  • Blijf als organisatie én als deel ervan je best doen om een zo goed mogelijke 'service' te leveren zonder het jezelf onmogelijk te maken. Bewaak de grenzen van de redelijkheid.

Heb je intern een 'lastige klant'? Zie je dat een medewerker slecht in zijn vel zit of niet presteert zoals verwacht mag worden?

Dan kan het tijd zijn om afscheid te nemen. In dat geval helpt Aures graag om nieuwe krachten te zoeken, ook als dat discreet moet gebeuren. Contacteer ons gerust.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book