Professioneel groeien met Aures
Organisaties hebben graag teamspelers.

Samenwerken, in groep een project aanpakken en succesvol afronden, gezamenlijk een resultaat nastreven... Door de krachten te bundelen kun je als bedrijf of organisatie méér bereiken.

Toch is het in de praktijk niet altijd zo.
Vaak is er geen sprake van een elftal maar wel van een zelf-tal, waarbij de 'ploeg' vooral uit individuen bestaat die elk naar hun eigen vierkante meter kijken.

Hoe kun je dat ombuigen? Hoe krijg je alle neuzen in dezelfde richting?

Hier bij Aures hebben we een echt team, waarbij iedereen zijn eigen rol kan spelen en waarin we samen tot mooie resultaten komen.
We geven graag tips om jouw team te versterken
  • Bepaal duidelijke gezamenlijke doelstellingen van het team, de afdeling, het project, de organisatie. Check of iedereen die doelstellingen ook kent en begrijpt. Als mensen niet weten in welke richting het moet gaan, schieten ze alle kanten op.
  • Maak duidelijke afspraken zodat iedereen weet wat van hem of haar verwacht wordt. Zet die afspraken indien nodig op papier.
  • Waardeer de verschillende persoonlijkheden van mensen. We kunnen niet allemaal Pietje Precies of Crea Bea zijn. Iedereen heeft een eigen rol te spelen en eigen talenten in te brengen.
  • Spreek misverstanden, conflicten, verschillen in visie direct uit. Sta niet toe dat mensen zitten 'binnenfretten' maar bespreek problemen en zoek concrete oplossingen.

Zoek je extra teamspelers of een bijkomende bijzonder talent voor je organisatie? 

Aures helpt je graag om die te vinden, zelfs in alle discretie als dat moet. Dankzij onze uitgebreide databank en onze doelgerichte acties daarbuiten, vinden we snel de juiste man of vrouw.

Ben je niet zeker of er extra personeel moet komen maar voel je wel dat er een probleem is? Aures heeft jarenlange specialisatie en expertise in HR opgebouwd en kan je helpen met nieuwe inzichten en oplossingen.
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures, rekrutering en selectie kunnen plaatsvinden in deze drie locaties (Waregem, Middelkerke of Geluwe). De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, op 63 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Waregem
Churchilllaan 76 D bus 02
8790 Waregem
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Middelkerke
Warande 23
8430 Middelkerke
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Geluwe
Remi Ghesquierestraat 51
8940 Geluwe

download hier je gratis e-book