Professioneel groeien met Aures
Organisaties hebben graag teamspelers.

Samenwerken, in groep een project aanpakken en succesvol afronden, gezamenlijk een resultaat nastreven... Door de krachten te bundelen kun je als bedrijf of organisatie méér bereiken.

Toch is het in de praktijk niet altijd zo.
Vaak is er geen sprake van een elftal maar wel van een zelf-tal, waarbij de 'ploeg' vooral uit individuen bestaat die elk naar hun eigen vierkante meter kijken.

Hoe kun je dat ombuigen? Hoe krijg je alle neuzen in dezelfde richting?

Hier bij Aures hebben we een echt team, waarbij iedereen zijn eigen rol kan spelen en waarin we samen tot mooie resultaten komen.
We geven graag tips om jouw team te versterken
  • Bepaal duidelijke gezamenlijke doelstellingen van het team, de afdeling, het project, de organisatie. Check of iedereen die doelstellingen ook kent en begrijpt. Als mensen niet weten in welke richting het moet gaan, schieten ze alle kanten op.
  • Maak duidelijke afspraken zodat iedereen weet wat van hem of haar verwacht wordt. Zet die afspraken indien nodig op papier.
  • Waardeer de verschillende persoonlijkheden van mensen. We kunnen niet allemaal Pietje Precies of Crea Bea zijn. Iedereen heeft een eigen rol te spelen en eigen talenten in te brengen.
  • Spreek misverstanden, conflicten, verschillen in visie direct uit. Sta niet toe dat mensen zitten 'binnenfretten' maar bespreek problemen en zoek concrete oplossingen.

Zoek je extra teamspelers of een bijkomende bijzonder talent voor je organisatie? 

Aures helpt je graag om die te vinden, zelfs in alle discretie als dat moet. Dankzij onze uitgebreide databank en onze doelgerichte acties daarbuiten, vinden we snel de juiste man of vrouw.

Ben je niet zeker of er extra personeel moet komen maar voel je wel dat er een probleem is? Aures heeft jarenlange specialisatie en expertise in HR opgebouwd en kan je helpen met nieuwe inzichten en oplossingen.
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book