Professioneel groeien met Aures

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen zoeken naar informatie die hun ideeën en overtuigingen bevestigen. Wat klopt met ons wereldbeeld vinden we tof, daar willen we méér van.

De sociale media hebben dat zeer goed begrepen.
Op Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Pinterest, Youtube, ... overal krijg je méér te zien in de trant van wat je al 'leuk' vindt, waar je op gereageerd hebt of zelfs waar je nét iets langer je ogen op laten rusten hebt.

Zo komen we zonder uitzondering allemaal in een informatie-tunnel terecht.
We zien enkel nog wat we al leuk vinden. We leren enkel mensen kennen die matchen met onze vriendenkring of waar we al een connectie mee hebben. In jouw organisatie zoeken mensen contact met mensen van dezelfde afdeling, met dezelfde functie. In jouw afdeling bijten mensen zich vast in hun eigen grote gelijk

Toch is het belangrijk af en toe impulsen te krijgen die niet kloppen met wat je al kent. Dat moedigt openheid, creativiteit, probleemoplossend denken aan. Allemaal eigenschappen die onmisbaar zijn om medewerkers het beste van zichzelf te laten geven.


Vanuit Aures geven we jou graag enkele suggesties om te zorgen voor nieuwe impulsen voor jouw medewerkers

  • Hou een brainstorm met niet-alledaagse combinaties. De HR afdeling met de logistiek. De magazijnbediendes met de boekhouding. Een verrassende kijk op 'oude' problemen.
  • Neem mensen mee naar een nieuwe omgeving. Een vergadering in een park in plaats van een meeting op kantoor. Een broodje in een bos in plaats van elk aan zijn bureau.
  • Organiséér de nieuwe impulsen: op de maandelijkse teamvergadering telkens iemand zijn favoriete boek laten voorstellen. Een verrassingsteambuilding.

Heeft jouw organisatie behoefte aan nieuwe krachten om weer verse input te krijgen?
Wil je een vacature invullen met kwalitatieve medewerkers?

Aures heeft niet alleen de expertise in huis om dat in goede banen te leiden, we hebben ook een uitgebreide databank met capabele kandidaten én een uitgebreid netwerk met contacten.


Voor elk HR-vraagstuk hebben wij het juiste antwoord.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures, rekrutering en selectie kunnen plaatsvinden in deze drie locaties (Waregem, Middelkerke of Geluwe). De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, op 63 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Waregem
Churchilllaan 76 D bus 02
8790 Waregem
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Middelkerke
Warande 23
8430 Middelkerke
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Geluwe
Remi Ghesquierestraat 51
8940 Geluwe

download hier je gratis e-book