Professioneel groeien met Aures
Hoe gaat jouw organisatie om met een breuk met een medewerker? En jij?

In sommige werkrelaties leiden barstjes tot een breuk. 
Dan neemt jouw organisatie afscheid van een medewerker, of de medewerker kiest zelf om het contract te verbreken.

Dat verloopt niet altijd zonder slag of stoot. 
De aanloop naar een breuk kost namelijk energie: van jezelf, van de collega's van de betrokken medewerker, van de organisatie, ...

Daarom is het belangrijk om na deze breuk een aantal stappen te zetten zodat de sereniteit terugkeert en iedereen weer het beste van zichzelf geeft.

Vanuit onze expertise binnen HR geven wij van Aures je graag inzichten die je helpen om een breuk goed af te handelen.
  • Ga niet kwaadspreken of roddelen over de medewerker die vertrokken is. Het levert niets op, behalve onrust en negatieve energie in de organisatie of het team.
  • Zoek naar de leerpunten: wat liep er fout? Wat kan er beter?
  • Probeer in het mate van het mogelijke de breuk netjes af te ronden, ook op menselijk vlak. Ga het gesprek aan na een ontslag, zonder verwijten maar met de intentie om goed afscheid te nemen. Dat is niet altijd gemakkelijk of mogelijk.
  • Als je geen contact meer wil of mag nemen, rond deze ervaring dan voor jezelf en jouw afdeling af. Spreek er eenmalig over op een vergadering met de betrokkenen, ga het gesprek aan met de medewerkers maar geef ook aan dat het thema niet moet herkauwd worden.

Wil je na een breuk een vacature invullen? Of op zoek naar versterking van de organisatie?

Aures heeft niet alleen de expertise in huis om dat in goede banen te leiden, we hebben ook een uitgebreide databank met capabele kandidaten én een groot netwerk met contacten.

Loopbaancoaching helpt om het niet tot een breuk te laten komen. Medewerkers vinden daardoor een nieuw evenwicht, ook zonder dat ze van job moeten veranderen.

Voor elk HR-vraagstuk hebben wij van Aures het juiste antwoord.
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book