Professioneel groeien met Aures
Hoe gaat jouw organisatie om met een breuk met een medewerker? En jij?

In sommige werkrelaties leiden barstjes tot een breuk. 
Dan neemt jouw organisatie afscheid van een medewerker, of de medewerker kiest zelf om het contract te verbreken.

Dat verloopt niet altijd zonder slag of stoot. 
De aanloop naar een breuk kost namelijk energie: van jezelf, van de collega's van de betrokken medewerker, van de organisatie, ...

Daarom is het belangrijk om na deze breuk een aantal stappen te zetten zodat de sereniteit terugkeert en iedereen weer het beste van zichzelf geeft.

Vanuit onze expertise binnen HR geven wij van Aures je graag inzichten die je helpen om een breuk goed af te handelen.
  • Ga niet kwaadspreken of roddelen over de medewerker die vertrokken is. Het levert niets op, behalve onrust en negatieve energie in de organisatie of het team.
  • Zoek naar de leerpunten: wat liep er fout? Wat kan er beter?
  • Probeer in het mate van het mogelijke de breuk netjes af te ronden, ook op menselijk vlak. Ga het gesprek aan na een ontslag, zonder verwijten maar met de intentie om goed afscheid te nemen. Dat is niet altijd gemakkelijk of mogelijk.
  • Als je geen contact meer wil of mag nemen, rond deze ervaring dan voor jezelf en jouw afdeling af. Spreek er eenmalig over op een vergadering met de betrokkenen, ga het gesprek aan met de medewerkers maar geef ook aan dat het thema niet moet herkauwd worden.

Wil je na een breuk een vacature invullen? Of op zoek naar versterking van de organisatie?

Aures heeft niet alleen de expertise in huis om dat in goede banen te leiden, we hebben ook een uitgebreide databank met capabele kandidaten én een groot netwerk met contacten.

Loopbaancoaching helpt om het niet tot een breuk te laten komen. Medewerkers vinden daardoor een nieuw evenwicht, ook zonder dat ze van job moeten veranderen.

Voor elk HR-vraagstuk hebben wij van Aures het juiste antwoord.
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures, rekrutering en selectie kunnen plaatsvinden in deze drie locaties (Waregem, Middelkerke of Geluwe). De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, op 63 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Waregem
Churchilllaan 76 D bus 02
8790 Waregem
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Middelkerke
Warande 23
8430 Middelkerke
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Geluwe
Remi Ghesquierestraat 51
8940 Geluwe

download hier je gratis e-book