Professioneel groeien met Aures

Meer werkgeluk dankzij je loopbaancoach

Ken je dat gevoel? Je vertrekt ’s ochtends met tegenzin naar je werk, voelt je gestresseerd of overspannen en merkt dat je job je ijskoud laat. Of misschien droom je wel gewoon van een carrièreswitch. Dan is het verstandig om te praten met een loopbaancoach. Zo kunnen we samen je stress verminderen, een burn-out voorkomen en sneller de weg terugvinden naar jouw werkgeluk.

Kies voor een loopbaancoach van Aures

Ben je er ondertussen van overtuigd dat samenwerken met een loopbaancoach dé oplossing kan zijn voor al je gepieker? Als erkend loopbaancentrum wil Aures samen met een loopbaancoach in je buurt werken aan jouw werkgeluk. En ja, wij aanvaarden loopbaancheques. Neem dus vandaag nog contact met één van onze coaches

Daarom is elke loopbaancoach een redder in nood

Als je elke dag loopt te piekeren over je job of er niet langer de nodige voldoening uit put, dan kan een gesprek met een loopbaancoach je nieuwe inzichten brengen. Dankzij een intensieve, persoonlijke aanpak zal een loopbaancoach je talenten ontdekken en verder helpen ontwikkelen. Meer nog: hij geeft je loopbaanadvies en ondersteunt je bij het nemen van loopbaanbeslissingen. Een loopbaancoach geeft je dus niet zomaar een nieuwe job, maar wel de motivatie, tools en het nodige inzicht om jouw droomjob te vinden én te behouden.

Een loopbaancoach van Aures vind je steeds in je eigen buurt

Zo gaat je loopbaancoach te werk

Bij Aures geloven we dat werkgeluk begint met luisteren. Daarom luistert je loopbaancoach in een gratis kennismakingsgesprek naar jouw verhaal. Wie ben je, hoe is je situatie geëvolueerd en vooral: waar wil je naartoe met je loopbaan? Door de juiste vragen te stellen, zal je loopbaancoach je uitdagen om op zoek te gaan naar jouw passie en talenten. Met reflectieopdrachten en psychologische testen bepalen jullie samen een doel voor je loopbaan dat vastgelegd wordt in een concreet en haalbaar actieplan. Zo durf jij de stap zetten naar een nieuwe loopbaan en naar meer werkgeluk.

Wat is er nog beter dan loopbaanbegeleiding door een ervaren loopbaancoach?

Een loopbaancoach van Aures vind je steeds in je eigen buurt

Wat is er nog beter dan loopbaanbegeleiding door een ervaren loopbaancoach? Juist: dat die loopbaancoach zich ook in jouw buurt bevindt. Dankzij het uitgebreide netwerk coaches van Aures kan je loopbaanbegeleiding krijgen in jouw regio. Onze coaches kunnen je begeleiden in verschillende steden in Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Brussel. Bovendien zijn al onze coaches gecertificeerd zodat jij altijd en overal met de beste coach kan werken aan jouw carrière.

loopbaancoach loopbaanbegeleiding erkend loopbaancentrum loopbaancentrum loopbaancheques loopbaancoach loopbaanbegeleiding erkend loopbaancentrum loopbaancentrum loopbaancheques loopbaancoach loopbaanbegeleiding erkend loopbaancentrum loopbaancentrum loopbaancheques loopbaancoach loopbaanbegeleiding erkend loopbaancentrum loopbaancentrum loopbaancheques
loopbaancoach loopbaanbegeleiding erkend loopbaancentrum loopbaancentrum loopbaancheques
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
loopbaancoach loopbaanbegeleiding erkend loopbaancentrum loopbaancentrum loopbaancheques
loopbaancoach loopbaanbegeleiding erkend loopbaancentrum loopbaancentrum loopbaancheques loopbaancoach loopbaanbegeleiding erkend loopbaancentrum loopbaancentrum loopbaancheques
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren

Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, verspreid op 105 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt. Online coaching via Teams of coaching op locatie is eveneens mogelijk.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

loopbaancoach loopbaanbegeleiding erkend loopbaancentrum loopbaancentrum loopbaancheques

HQ Aures WAREGEM
Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book