Professioneel groeien met Aures

De assessment test van Aures

Hoe kan je als werkgever objectief beoordelen of sollicitanten wel geknipt zijn voor een bepaalde functie? Simpel, door een assessment test te voorzien in de wervingsprocedure. En daarvoor roep je best de hulp in van een wervingsbureau dat gespecialiseerd is in assessment, Aures bijvoorbeeld.

De assessment test: koning van de sollicitatietesten

Een assessment test bestaat eigenlijk uit meerdere sollicitatietesten. Zo krijg je als werkgever een beter zicht op wie de sollicitant is en wat hij allemaal kan. Binnen een assessment test draagt elke afzonderlijke sollicitatietest bij aan dit totaalbeeld. Zo geeft de persoonlijkheidstest de werkgever een idee over het karakter van de sollicitant, terwijl een IQ-test of intelligentietest weer meer zegt over het werkniveau en denkvermogen van de kandidaat. Geen enkele selectietest is dus zo volledig als de assessment test. En daarmee is deze test dus eigenlijk de koning van de sollicitatietesten!

De assessment test als spiegel

 

Een assessment test is even interessant voor een werkgever als voor een sollicitant. Dankzij een assessment test leer je jezelf namelijk beter kennen. De test houdt je als het ware een spiegel voor. Door verschillende selectietesten te doen, krijg je trouwens niet alleen een beter zicht op wie jij bent, maar ook op welke job het best bij jou past en je dus gelukkig kan maken. En meer werkgeluk creëren? Dat is precies waar selectiebureau Aures naar streeft!

Advies voor elke assessment test

Heb je binnenkort een assessment test gepland? Dan geven we je graag enkele tips mee zodat je vol zelfvertrouwen naar het assessment gaat. Meestal kan je je niet echt voorbereiden op een assessment test. Je kan er niet voor studeren, maar je kan natuurlijk wel oefenen door een online assessment test te maken. En pssst, wie goed uitgeslapen naar de selectietest gaat, heeft alvast een snorlengte voor!

De assessment test van Aures

 

Wil jij de assessment test opnemen in jouw wervingsprocedure of heb je toch nog vragen? Binnenkort een sollicitatietest gepland en niet zeker hoe je eraan moet beginnen? Aarzel niet en neem contact op met Aures, specialist in werving en selectie. Wij helpen je graag verder op jouw weg naar meer werkgeluk!

assessment test assessment online assessment test sollicitatietesten sollicitatietest assessment test assessment online assessment test sollicitatietesten sollicitatietest assessment test assessment online assessment test sollicitatietesten sollicitatietest assessment test assessment online assessment test sollicitatietesten sollicitatietest
assessment test assessment online assessment test sollicitatietesten sollicitatietest
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
assessment test assessment online assessment test sollicitatietesten sollicitatietest
assessment test assessment online assessment test sollicitatietesten sollicitatietest assessment test assessment online assessment test sollicitatietesten sollicitatietest
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

assessment test assessment online assessment test sollicitatietesten sollicitatietest

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book