Professioneel groeien met Aures

Aures: je partner voor project sourcing

Gaat je bedrijf door een drukke periode en ben je op zoek naar een tijdelijke extra werkkracht? Zoek je een medewerker ad interim of heb je voor een bepaald project specifieke expertise nodig? Dan is project sourcing bij Aures wellicht een goede oplossing voor je bedrijf.

Wat is project sourcing?

Het woord ‘projectsourcing’ is de samentrekking van de woorden project en outsourcing. Het houdt in dat er projectmedewerkers ingezet worden bij bedrijven in het kader van een specifiek project. Ook wanneer een bepaalde vacature niet tijdig ingevuld raakt, kan project sourcing een oplossing bieden door tijdelijke experts de functie te laten invullen. Dat is vooral interessant bij kaderfuncties. In dat opzicht is project sourcing dus vergelijkbaar met interim management.

De voordelen van project sourcing

Wie via project sourcing een externe specialist inzet in zijn bedrijf, weet dat de uitbestede activiteit behoort tot de specialiteiten van de externe medewerker.
Wie via project sourcing een externe specialist inzet in zijn bedrijf, weet dat de uitbestede activiteit behoort tot de specialiteiten van de externe medewerker.
Daarnaast zijn deze externe specialisten afwisseling gewend en kunnen ze zich snel inwerken in je bedrijf. Je kan er dus zeker van zijn dat de opdracht sneller, efficiënter en kwalitatiever zal worden uitgevoerd. Bovendien kan het uitbesteden van een opdracht via project sourcing een nieuwe kijk geven op de zaak. Wat project sourcing jou oplevert? Je kan focussen op jouw core business en je bedrijf optimaliseren, wat dan weer bijdraagt tot een positieve groei. Kortom: je kan op je beide oren slapen.
Wie voor project sourcing met Aures in zee gaat, koopt instant kwaliteit, ervaring en efficiëntie.

Project sourcing met Aures

Stel, je hebt een interim CFO, een interim hr of een interim CEO nodig. Dan kan je beroep doen op een sourcing company als Aures. Wij bieden met onze project sourcing immers expertise aan binnen verschillende domeinen als General Management, HR (zowel payrollmedewerkers als recruiters), Finance, Internal Sales, Receptie en Office Management. Eerst analyseren we de nood binnen je bedrijf en bepalen we het functieprofiel. Daarna krijgt je bedrijf een interim manager toegewezen die flexibel inzetbaar is. De duur van de tewerkstelling hangt af van de nood aan expertise en knowhow. We leggen wekelijks het werkrooster van de interim manager vast en de duur van de overeenkomst kan op elk ogenblik in onderling overleg gewijzigd worden. En dat aan een correcte prijs. Project sourcing zoals het hoort!

Aures: jouw partner voor project sourcing

Je ziet het: wie voor project sourcing met Aures in zee gaat, koopt instant kwaliteit, ervaring en efficiëntie. Heb jij nood aan een interim manager of een tijdelijke expert? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen je graag verder!

project sourcing projectsourcing interim manager projectmedewerkers interim management project sourcing projectsourcing interim manager projectmedewerkers interim management project sourcing projectsourcing interim manager projectmedewerkers interim management project sourcing projectsourcing interim manager projectmedewerkers interim management
project sourcing projectsourcing interim manager projectmedewerkers interim management
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
project sourcing projectsourcing interim manager projectmedewerkers interim management
project sourcing projectsourcing interim manager projectmedewerkers interim management project sourcing projectsourcing interim manager projectmedewerkers interim management
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren

Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, verspreid op 105 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt. Online coaching via Teams of coaching op locatie is eveneens mogelijk.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

project sourcing projectsourcing interim manager projectmedewerkers interim management

HQ Aures WAREGEM
Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book