Professioneel groeien met Aures
Aures schenkt werknemers meer werkgeluk

Feit: gemiddeld spenderen we 90.000 uren van ons leven aan werk. Stel jezelf nu de vraag of je voldoening put uit je job en of je gelukkig bent. Is het antwoord nee? Dan is het hoog tijd om daar iets aan te doen. Met Aures bijvoorbeeld, het selectiebureau dat jou op weg helpt naar meer professioneel geluk.

Voor wie kan Aures een meerwaarde betekenen?
01
Werknemers met een vaste job die geen
voldoening meer putten uit hun werk
02
Werknemers die aan de slag zijn, maar dromen
van een carrièreswitch
03
Werknemers die ontslagen zijn en alles op een
rijtje willen zetten voor ze de stap zetten naar een
andere carrière

Kortom: iedereen die in de toekomst al fluitend het gekozen carrièrepad wil bewandelen of een geheel nieuwe carrièreweg wil inslaan.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
De wereld van Aures draait om jou

Bij selectiebureau Aures sta jij als kandidaat centraal. Zodra je je cv hebt doorgestuurd, krijg je één van onze loopbaanexperts toegewezen. Deze consultant zal je ondersteunen vanaf het kennismakingsgesprek. Daarin luisteren we naar jouw situatie en ontdekken we jouw sterktes en mogelijkheden. Daarna geven we eerlijk advies en matchen we jouw profiel met openstaande vacatures van bedrijven die bij jou passen. Zo garanderen we langdurig werkgeluk.

Dit heeft Aures te bieden
 • 01
  Snelle opstart

  Dankzij onze grondige kennis van de arbeidsmarkt en onze kwalitatieve, unieke database, kunnen we jou na een eerste screening meteen voorstellen aan je toekomstige werkgever. Geen 1001 rondes, maar in één rechte lijn naar je nieuwe job en meer werkgeluk!

 • 02
  Wij luisteren

  Zo kunnen we jou beter leren kennen, ontdekken we je mogelijkheden en sterktes en kunnen we jouw profiel niet alleen matchen met de juiste job, maar ook met het juiste bedrijf.

 • 03
  Experts in elk vakgebied

  Onze consultants zijn experts. Ze hebben elk hun specialisatie, maar zijn stuk voor stuk ook geëngageerde medewerkers met bakken ervaring. Handig, want zo helpen ze jou in geen tijd aan een nieuwe job!

 • 04
  Loopbaanbegeleiding

  Ben je niet meer gelukkig in je job en weet je niet hoe het verder moet? Dan kunnen onze loopbaancoaches jou helpen opnieuw het carrièrebos door de bomen te zien. Lees er hier meer over.

 • 05
  Outplacement

  Via een outplacementraject bieden we een begeleidingspakket op maat aan ontslagen werknemers. Daarbij begeleiden onze experts je bij het zoeken van een nieuwe functie. Zo krijg je de kans om alles op een rijtje te zetten voor je de volgende stap zet in je carrière.

 • 06
  Tests en assessments

  Om je te helpen de juiste loopbaanbeslissingen te maken, wil Aures jou grondig leren kennen. Daarom biedt Aures een hele reeks tests aan die ons kunnen helpen om jou met de juiste job én het juiste bedrijf te koppelen. Alles voor jouw werkgeluk!

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Referenties
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book