Professioneel groeien met Aures
Aures, selectiepartner voor werkgevers

Werknemers zoeken is niet eenvoudig. Maar het is nog moeilijker om die werknemers ook te houden. Heb jij het moeilijk om geschikte kandidaten te vinden voor een bepaalde functie? Of is je verloop zo groot dat je er 's nachts wakker van ligt? Geen nood! Aures slaagt er telkens in om alle opdrachten tot een goed einde te brengen, zelfs die waar andere selectiebureaus niet in slagen!

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Aures neemt werkgeluk
als uitgangspunt
Gelukkige werknemers zorgen volgens onderzoek uit de positieve psychologie voor 31% meer productiviteit en 12% meer winst.

Daarom vindt Aures dat werkgevers bij selectieprocedures niet zomaar mogen kiezen voor de beste kandidaat, maar zich ook moeten afvragen of een kandidaat wel past binnen de bedrijfscultuur. Alleen zo garandeer je langdurig werkgeluk voor zowel de werkgever als de werknemer én het bevordert de groei van het bedrijf. En die ultieme kandidaat vinden? Dat doe je met Aures.

Waarom kiezen voor Aures?
 • 01
  Snelle opstart, snel resultaat

  Wij starten de selectieprocedure snel op zodat jij in geen tijd de juiste kandidaat vindt. Hoe dat mogelijk is? Dankzij onze uitstekende kennis van de arbeidsmarkt en onze eigen kwalitatieve database vinden onze jobexperts meteen de geknipte kandidaat!

 • 02
  Expertise

  Geen kaas gegeten van werving en selectie? Laat het rekruteren maar over aan onze experts. Zo kan jij je focussen op je corebusiness. Weg zorgen!

 • 03
  Wij denken mee

  Bij Aures helpen we je niet alleen aan de juiste kandidaat, maar denken we in de eerste plaats mee na over de groei van je organisatie. We luisteren naar je échte noden en bepalen zo een actieplan.

 • 04
  Werkgeluk

  Ons doel bij elke opdracht? Werkgeluk creëren. We gaan op zoek naar de beste kandidaat voor de functie die ook nog eens binnen jouw bedrijfscultuur past. Langdurige samenwerking? Check!

 • 05
  Werfreserve

  Je investering gaat bij ons niet verloren. We bouwen bij elke selectieprocedure actief aan je werfreserve. Zo beschik je bij een volgende aanwerving meteen over geschikte kandidaten.

 • 06
  Uitgebreide testing & assessment

  Aures biedt je een aantal tests waarmee we kunnen bepalen of een kandidaat past bij de functie en binnen jouw bedrijfscultuur. We bezorgen de resultaten van de tests zowel aan jou als aan de kandidaat. Zo zijn alle partijen er zeker van dat ze de juiste beslissing maken.

 • 07
  Geld besparen

  Wist je dat de kosten van een verkeerde aanwerving al snel kunnen oplopen tot meer dan € 35.000? Dankzij onze expertise weten we perfect wie er binnen jouw plaatje past. Investeren in de juiste kandidaat betekent dus ook besparen.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Hebben we je overtuigd?

Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Samen effenen we het pad naar meer werkgeluk!

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book