Professioneel groeien met Aures

Aures: niet zomaar een selectiebureau

Een selectiebureau helpt bedrijven bij het aantrekken, selecteren en rekruteren van geschikte kandidaten. Waarin verschilt Aures dan van de meeste wervings- en selectiebureaus? Wel, wij gaan niet alleen op zoek naar de perfecte match tussen kandidaat en functieprofiel. Wij denken altijd een stapje verder met het oog op professioneel geluk en duurzame tewerkstelling.

Selectiebureau met focus op werkgeluk

Uiteraard gaan wij als selectiebureau op zoek naar de beste kandidaat voor elke openstaande functie. Een juiste match tussen sollicitant en functie is dan ook zeer belangrijk, maar bij Aures vinden we het nog belangrijker om kandidaten te vinden die passen binnen de bedrijfscultuur. Alleen dan creëer je professioneel geluk en is onze missie als selectiebureau geslaagd.

Aures als betrouwbaar selectiebureau voor werkgevers

Geschikte werknemers zoeken en vinden is niet evident. Bij Aures begrijpen we dat elke onderneming andere noden heeft. Daarom bieden wij als selectiebureau een pakket op maat aan waarbij werkgeluk en duurzame tewerkstelling centraal staan. Dankzij onze doorgedreven kennis van de arbeidsmarkt kunnen we een snelle opstart van de selectieprocedure garanderen. Zo kan jij focussen op je core business. Laat het rekruteren maar aan ons over.

Aures als jouw vast selectiebureau

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbaar selectiebureau dat discreet, snel en efficiënt te werk gaat? Aures is het selectiebureau dat voldoet aan al je eisen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak werk van je professionele toekomst!

selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken
selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken
selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book