Professioneel groeien met Aures

Aures: niet zomaar een selectiebureau

Een selectiebureau helpt bedrijven bij het aantrekken, selecteren en rekruteren van geschikte kandidaten. Waarin verschilt Aures dan van de meeste werving- en selectiebureaus? Wel, wij gaan niet alleen op zoek naar de perfecte match tussen kandidaat en functieprofiel. Wij denken altijd een stapje verder met het oog op professioneel geluk en duurzame tewerkstelling.

Selectiebureau met focus op werkgeluk

Uiteraard gaan wij als selectiebureau op zoek naar de beste kandidaat voor elke openstaande functie. Een juiste match tussen sollicitant en functie is dan ook zeer belangrijk, maar bij Aures vinden we het nog belangrijker om kandidaten te vinden die passen binnen de bedrijfscultuur. Alleen dan creëer je professioneel geluk en is onze missie als selectiebureau geslaagd.

Een selectiebureau helpt bedrijven bij het aantrekken, selecteren en rekruteren van geschikte kandidaten.

Aures als betrouwbaar selectiebureau voor werkgevers

Geschikte werknemers zoeken en vinden is niet evident. Bij Aures begrijpen we dat elke onderneming andere noden heeft. Daarom bieden wij als selectiebureau een pakket op maat aan waarbij werkgeluk en duurzame tewerkstelling centraal staan. Dankzij onze doorgedreven kennis van de arbeidsmarkt kunnen we een snelle opstart van de selectieprocedure garanderen. Zo kan jij focussen op je core business. Laat het rekruteren maar aan ons over.

Als selectiebureau vinden we het belangrijk dat je gelukkig bent in je job.

Daarom is Aures ook het ideale selectiebureau voor werknemers

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij Aures aan het juiste adres. We nemen je gegevens op in onze databank en contacteren je zodra we een geschikte job voor je hebben gevonden. Als selectiebureau vinden we het belangrijk dat je gelukkig bent in je job. Daarom bieden we loopbaancoaching aan voor werknemers die ongelukkig zijn in hun huidige job of die hun carrière een nieuwe wending willen geven. Samen gaan we op zoek naar jouw droomjob!

Aures als jouw vast selectiebureau

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbaar selectiebureau dat discreet, snel en efficiënt te werk gaat? Aures is het selectiebureau dat voldoet aan al je eisen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak werk van je professionele toekomst!

selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken
selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken
selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren

Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, verspreid op 105 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt. Online coaching via Teams of coaching op locatie is eveneens mogelijk.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectiebureau selectiebureaus werving- en selectiebureaus rekruteren werknemers zoeken

HQ Aures WAREGEM
Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book