Professioneel groeien met Aures

Doe een persoonlijkheidstest met Aures

Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je kan inschatten of een bepaalde job bij je past. Juist daarom is het belangrijk om een persoonlijkheidstest te doen in een rekruteringscentrum als Aures. Een korte persoonlijkheidstest kan immers de sleutel zijn tot een lange, gelukkige loopbaan.

Wat is een persoonlijkheidstest?

Een persoonlijkheidstest gaat na hoe je scoort op stressbestendigheid, extraversie, nieuwsgierigheid, onbaatzuchtigheid, doelgerichtheid, enzovoort. Het is dus geen capaciteitentest, competentietest of intelligentietest, maar een karaktertest. De persoonlijkheidstest wordt vooral gebruikt in het proces van werving en selectie, maar kan verder nuttig zijn bij loopbaanadvies en teambuildings. Er zijn trouwens verschillende soorten persoonlijkheidstesten, zoals een test over de persoonlijkheidstypen, een kleuren persoonlijkheidstest en de big five persoonlijkheidstest. Het zijn wel allemaal verschillende persoonlijkheidstesten met hetzelfde doel: jezelf beter leren kennen.

Een korte persoonlijkheidstest kan immers de sleutel zijn tot een lange, gelukkige loopbaan.

Een persoonlijkheidstest doen, is nuttig

Een persoonlijkheidstest helpt je om een totaalbeeld te vormen van je persoonlijkheid. Daarnaast geeft het je inzicht over je eigen karakter. Dat is niet alleen nuttig voor jou, maar ook voor bedrijven die jou willen rekruteren. Nee, een persoonlijkheidstest is geen beroepskeuzetest, maar wel een van de manieren om na te gaan of jij past bij een bepaalde functie of binnen een bepaald bedrijf en de bijbehorende bedrijfscultuur. En dat is dan weer belangrijk voor jouw werkgeluk! Hoog tijd dus om een professionele persoonlijkheidstest te doen.

Denk je eraan een persoonlijkheidstest te doen?

Dé tip om een persoonlijkheidstest in te vullen

Denk je eraan een persoonlijkheidstest te doen? Dan is het belangrijk om altijd eerlijk en spontaan te antwoorden. Natuurlijk is het verleidelijk om je perfect voor te doen en te antwoorden wat je denkt dat een rekruteerder wil horen. Maar eerlijkheid duurt het langst, zeker in de wereld van de persoonlijkheidstesten. Je weet immers niet naar welke persoonlijkheid de rekruteerder op zoek is. Door je anders voor te doen dan je werkelijk bent, zou je op termijn kunnen eindigen met een job waarin je je niet goed voelt. En dat is precies wat Aures wil vermijden!

Doe een persoonlijkheidstest bij Aures

Helemaal klaar om dankzij een persoonlijkheidstest de weg in te slaan naar zelfkennis? Maak dan een afspraak met Aures, het selectiebureau dat gespecialiseerd is in testing en assessment. Persoonlijkheidstestje doen bij Aures en hop! Je bent weer een stapje dichter bij meer werkgeluk.

persoonlijkheidstest persoonlijkheidstesten korte persoonlijkheidstest professionele persoonlijkheidstest kleuren persoonlijkheidstest persoonlijkheidstest persoonlijkheidstesten korte persoonlijkheidstest professionele persoonlijkheidstest kleuren persoonlijkheidstest persoonlijkheidstest persoonlijkheidstesten korte persoonlijkheidstest professionele persoonlijkheidstest kleuren persoonlijkheidstest persoonlijkheidstest persoonlijkheidstesten korte persoonlijkheidstest professionele persoonlijkheidstest kleuren persoonlijkheidstest
persoonlijkheidstest persoonlijkheidstesten korte persoonlijkheidstest professionele persoonlijkheidstest kleuren persoonlijkheidstest
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
persoonlijkheidstest persoonlijkheidstesten korte persoonlijkheidstest professionele persoonlijkheidstest kleuren persoonlijkheidstest
persoonlijkheidstest persoonlijkheidstesten korte persoonlijkheidstest professionele persoonlijkheidstest kleuren persoonlijkheidstest persoonlijkheidstest persoonlijkheidstesten korte persoonlijkheidstest professionele persoonlijkheidstest kleuren persoonlijkheidstest
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren

Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, verspreid op 105 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt. Online coaching via Teams of coaching op locatie is eveneens mogelijk.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

persoonlijkheidstest persoonlijkheidstesten korte persoonlijkheidstest professionele persoonlijkheidstest kleuren persoonlijkheidstest

HQ Aures WAREGEM
Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book