Professioneel groeien met Aures

Aures: specialist in interim management

Soms moet je als bedrijf onverwacht op zoek naar een nieuwe medewerker of raakt een openstaande vacature niet op tijd ingevuld. Zeker wanneer het gaat om leidinggevende functies is het belangrijk om te zorgen voor continuïteit. Daarom kan het interessant zijn om in dergelijke gevallen beroep te doen op een specialist in interim management, Aures bijvoorbeeld.

Wat is interim management?

Via interim management wordt er een tijdelijke leidinggevende of interim manager gezocht die gedurende enige tijd de leiding van een bepaalde afdeling of organisatie op zich kan nemen. Je kan dus stellen dat interim management vergelijkbaar is met project sourcing, met het verschil dat interim management focust op leidinggevende functies. Interim management is overigens mogelijk in vrijwel alle afdelingen van je bedrijf: van een interim sales manager, een interim hr of een interim marketing manager tot zelfs een interim CFO en een interim CEO.

Via interim management wordt er een tijdelijke leidinggevende of interim manager gezocht.

Wanneer kies je voor interim management?

Interim management opdrachten kunnen om verschillende redenen uitgeschreven worden. Voor eenmalige projecten kan het interessant zijn om via project sourcing een interim manager in te zetten. Ook wanneer een bedrijf voor een grote verandering staat kan interim management aangewezen zijn (transition management). Verder kan het een mogelijkheid zijn om de druk tijdens piekperiodes te verlichten. Maar het is vooral een goede manier om periodes te overbruggen waarin een manager uitvalt door ziekte of zwangerschap of wanneer een vacature niet tijdig ingevuld raakt. In elk van deze gevallen is er nood aan ervaren mensen op de juiste plaats. Dan is interim management de oplossing.

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan interim management.

Interim management: de voordelen

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan interim management. Een interim manager heeft in de eerste plaats enorm veel ervaring binnen zijn of haar werkgebied en heeft dus het geknipte profiel om de interim functie uit te oefenen. Verder zijn interim managers minder verbonden met het bedrijf en kunnen ze dus een frisse, objectieve kijk geven. Dat maakt het vaak makkelijker om moeilijke beslissingen te nemen.

Aures: jouw specialist in interim management

Als detacheringsbureau zoekt Aures niet alleen een match tussen de interim management vacatures en onze interim managers, maar ook tussen de interim manager en jouw bedrijfscultuur. Heb jij nood aan een ervaren specialist voor een leidinggevende functie? Kies dan voor interim management en neem vandaag nog contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

interim management Interim management opdrachten interim management vacatures interim manager interim manager gezocht interim management Interim management opdrachten interim management vacatures interim manager interim manager gezocht interim management Interim management opdrachten interim management vacatures interim manager interim manager gezocht interim management Interim management opdrachten interim management vacatures interim manager interim manager gezocht
interim management Interim management opdrachten interim management vacatures interim manager interim manager gezocht
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
interim management Interim management opdrachten interim management vacatures interim manager interim manager gezocht
interim management Interim management opdrachten interim management vacatures interim manager interim manager gezocht interim management Interim management opdrachten interim management vacatures interim manager interim manager gezocht
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren

Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, verspreid op 105 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt. Online coaching via Teams of coaching op locatie is eveneens mogelijk.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

interim management Interim management opdrachten interim management vacatures interim manager interim manager gezocht

HQ Aures WAREGEM
Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book