Professioneel groeien met Aures

Samen op weg naar jouw droomjob

Heb je een interessante vacature ontdekt op onze website, of wil je je spontaan aanmelden om samen met ons de match met de juiste werkgever te zoeken, dan komt je sollicitatie terecht bij één van onze Senior Business Partners. Deze bekijken je sollicatie grondig en geven de nodige feedback. Ons team bestaat stuk voor stuk uit ervaren talenten binnen HR.

We starten met een persoonlijk gesprek. De screening is een vast onderdeel van elke selectieprocedure. Als ervaren selectiebureau weten wij perfect welke kandidaat qua competenties aansluit bij het functieprofiel, maar ook of je op menselijk niveau past binnen de bedrijfscultuur.

Testing en assessment als onderdeel van de selectieprocedure

Volgens de nood van de functie kan je bij ons ook getest worden. De analyse van de testen krijg je zelf ook steeds en is altijd een meerwaarde om je te blijven ontplooien. Wij bespreken de testresultaten persoonlijk met je toekomstige werkgever. Naargelang wat bleek uit ons persoonlijk gesprek begeleiden we de klant voor de juiste interpretatie.

De volgende stap, een persoonlijk gesprek met de werkgever

ook tijdens je persoonlijke gesprekken met de klant blijven we jou begeleiden. We adviseren jou en de klant afhankelijk van de feedback en begeleiden je om tot een duurzame overeenkomst te komen. 

Ook na het vinden van een job houden we contact

Bij Aures staat duurzaam werkgeluk centraal. Ook na je opstart in een nieuwe uitdaging blijven we contact houden. We bouwen een persoonlijke relatie op met onze klanten en kandidaten. Blijf je even gelukkig met je nieuwe job, ook in de toekomst? Je blijft welkom bij ons voor een babbel. 

We houden contact! 

Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book