Professioneel groeien met Aures

Aures: partner voor werving en selectie

Ken je dat? Een van je werknemers kondigt onverwacht zijn of haar ontslag aan, er valt iemand uit door langdurige ziekte of zwangerschap of je hebt gewoon extra personeel nodig. Dan kan het interessant zijn om de werving en selectie door een selectiebureau als Aures te laten verzorgen.

Waarom heb je baat bij het uitbesteden van werving en selectie?

Werving en selectie uitbesteden? Niets van, snel een vacature plaatsen en klaar, denk je. Maar een goede vacature schrijven kost tijd, net als het verspreiden en promoten ervan. En natuurlijk moet je nog extra tijd besteden aan de selectie van de juiste sollicitant en het in orde maken van alle paperassen. Stel jezelf de volgende vraag en antwoord eerlijk: heb je daar allemaal tijd voor? De kans is groot dat je nu nee antwoordt. Geen nood, een selectiebureau kan hier de oplossing bieden. Door de werving en selectie uit te besteden, heb je niet alleen meer tijd, maar ook minder zorgen.

Rekruteren: waarom is dit een grotere uitdaging dan je denkt? 


Er komt heel wat kijken bij het rekruteren van werknemers: een vacature schrijven, publiceren en promoten, kandidaturen doornemen en sollicitanten screenen, tijd maken voor sollicitatiegesprekken en dan nog een geschikte kandidaat rekruteren. Niet zomaar een goede kandidaat, maar de beste kandidaat die past bij de functie en binnen je bedrijfscultuur. En dat allemaal bovenop het dagelijkse bestuur van je onderneming. Net daarom is het interessant om samen te werken met Aures: wij nemen al je zorgen weg en geven je de juiste kandidaat in de plaats.

Werving en selectie uitbesteden: de voordelen

Uiteraard zijn er meerdere voordelen verbonden aan het uitbesteden van werving en selectie. Als selectiebureau zijn we namelijk expert in het matchen van vraag en aanbod. We kennen de verschillende wervingskanalen op ons duimpje. Dankzij een grondige analyse van je organisatie en van de openstaande functie, wordt de kans op succes vergroot. Werving en selectie aan ons uitbesteden, kan ook interessant zijn voor het invullen van interne vacatures. Zo gebeurt de werving immers neutraler en kan je met een gerust hart zeggen dat de beste kandidaat werd gekozen.

Aures als partner voor werving en selectie

Heb jij nog een openstaande vacature die maar niet ingevuld raakt? Aures is de ideale partner om de werving en selectie voor je bedrijf over te nemen. Weg zorgen! We begeleiden je van het eerste gesprek tot en met de handtekening. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek. Aures als jouw partner voor werving en selectie? Dat zit wel snor!

werving en selectie selectiebureau personeel nodig  werving en selectie selectiebureau personeel nodig  werving en selectie selectiebureau personeel nodig  werving en selectie selectiebureau personeel nodig
werving en selectie selectiebureau personeel nodig
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
werving en selectie selectiebureau personeel nodig
werving en selectie selectiebureau personeel nodig  werving en selectie selectiebureau personeel nodig
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

werving en selectie selectiebureau personeel nodig

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book