Professioneel groeien met Aures

Aures: partner voor werving en selectie

Ken je dat? Een van je werknemers kondigt onverwacht zijn of haar ontslag aan, er valt iemand uit door langdurige ziekte of zwangerschap of je hebt gewoon extra personeel nodig. Dan kan het interessant zijn om de werving en selectie door een selectiebureau als Aures te laten verzorgen.

Waarom heb je baat bij het uitbesteden van werving en selectie?

Werving en selectie uitbesteden? Niets van, snel een vacature plaatsen en klaar, denk je. Maar een goede vacature schrijven kost tijd, net als het verspreiden en promoten ervan. En natuurlijk moet je nog extra tijd besteden aan de selectie van de juiste sollicitant en het in orde maken van alle paperassen. Stel jezelf de volgende vraag en antwoord eerlijk: heb je daar allemaal tijd voor? De kans is groot dat je nu nee antwoordt. Geen nood, een selectiebureau kan hier de oplossing bieden. Door de werving en selectie uit te besteden, heb je niet alleen meer tijd, maar ook minder zorgen.

Door de werving en selectie uit te besteden, heb je niet alleen meer tijd, maar ook minder zorgen.

Werving en selectie uitbesteden: de voordelen

Uiteraard zijn er meerdere voordelen verbonden aan het uitbesteden van werving en selectie. Als selectiebureau zijn we namelijk expert in het matchen van vraag en aanbod. We kennen de verschillende wervingskanalen op ons duimpje. Dankzij een grondige analyse van je organisatie en van de openstaande functie, wordt de kans op succes vergroot. Werving en selectie aan ons uitbesteden, kan ook interessant zijn voor het invullen van interne vacatures. Zo gebeurt de werving immers neutraler en kan je met een gerust hart zeggen dat de beste kandidaat werd gekozen.

Besteed je de werving en selectie voor je bedrijf uit, dan maakt Aures eerst een grondige analyse van je organisatie en de openstaande functie.

Wat houdt dat in, werving en selectie uitbesteden?

Besteed je de werving en selectie voor je bedrijf uit, dan maakt Aures eerst een grondige analyse van je organisatie en de openstaande functie. Aan de hand van verschillende testen bepalen we of een sollicitant past bij de functie en bij je bedrijf. Zo weet je zeker dat je een aangename, duurzame samenwerking tegemoet gaat. En dat is dan weer goed voor je eigen werkgeluk en dat van je nieuwe werknemer. Je ziet het: we weten precies hoe we jou snel aan de juiste kandidaat kunnen helpen.

Aures als partner voor werving en selectie

Heb jij nog een openstaande vacature die maar niet ingevuld raakt? Aures is de ideale partner om de werving en selectie voor je bedrijf over te nemen. Weg zorgen! We begeleiden je van het eerste gesprek tot en met de handtekening. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek. Aures als jouw partner voor werving en selectie? Dat zit wel snor!

werving en selectie selectiebureau personeel nodig  werving en selectie selectiebureau personeel nodig  werving en selectie selectiebureau personeel nodig  werving en selectie selectiebureau personeel nodig
werving en selectie selectiebureau personeel nodig
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
werving en selectie selectiebureau personeel nodig
werving en selectie selectiebureau personeel nodig  werving en selectie selectiebureau personeel nodig
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren

Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, verspreid op 105 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt. Online coaching via Teams of coaching op locatie is eveneens mogelijk.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

werving en selectie selectiebureau personeel nodig

HQ Aures WAREGEM
Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book