Professioneel groeien met Aures

De Selectieprocedure

Met Aures wordt rekruteren makkelijk

Om de juiste kandidaat te rekruteren, is het belangrijk om te luisteren naar wat jouw organisatie vandaag nodig heeft. Daarom nemen onze experts in een persoonlijk gesprek de tijd om jou en je bedrijf te leren kennen. Nadien schrijven we een wervende vacature en posten we jouw advertentie op de meest geschikte jobsites en sociale media. Bovendien sturen we direct mailings naar beloftevolle kandidaten. We volgen je campagne op de voet en sturen bij waar nodig. Na een eerste screening bezorgen we je de sollicitaties per mail. Zo kan jij snel en eenvoudig de juiste kandidaat selecteren. Rekruteren met Aures? Dat werkt! 

Werknemers zoeken met Aures

Hoe we bij Aures werknemers zoeken? Zodra we samen het profiel van de juiste kandidaat hebben bepaald, gaan we actief op zoek naar personeel in onze eigen en externe databanken. Uiteraard schrijven we ook een vacature voor de in te vullen functie. Deze wervende tekst (en dat mag je gerust letterlijk nemen) promoten we volledig gratis via verschillende kanalen. Na een eerste kennismakingsgesprek en een persoonlijkheidstest worden gepaste sollicitanten voorgesteld. Jij beslist met wie je in zee wilt, wij begeleiden je tot de handtekening. 

De vacature is geschreven, de advertenties zijn gepromoot en de eerste kandidaten melden zich aan bij het selectiebureau. Tijd om de beste kandidaat te selecteren en te rekruteren! Maar … hoe pakt Aures die selectieprocedure nu net aan? We doorlopen de verschillende stappen

Eerste stap: de screening

De screening is een vast onderdeel van elke selectieprocedure. Als ervaren selectiebureau weten wij perfect welke kandidaat qua competenties aansluit bij het functieprofiel, maar ook of deze kandidaat op menselijk niveau past binnen je bedrijfscultuur. Daardoor kunnen we, zodra de sollicitaties binnenlopen, meteen een eerste selectie maken. Na een gesprek en een korte persoonlijkheidstest bezorgen we je de profielen van de geschikte kandidaten. Heb je geen tijd om de selectieprocedure zelf af te handelen? Dan zorgt één van onze bekwame consultants voor een preselectie. Zo wordt het voor jou nog makkelijker om de knoop door te hakken.

Testing en assessment als onderdeel van de selectieprocedure

Bij Aures laten we elke kandidaat standaard een persoonlijkheidstest maken die hij of zij in de vertrouwde omgeving kan invullen. Daarnaast biedt Aures de mogelijkheid om extra testen op te nemen in de selectieprocedure. In een extra sollicitatieronde worden de beste kandidaten dan uitgenodigd voor een uitgebreid assessment. Zo ben jij er zeker van dat je de juiste kandidaat selecteert en kan je de selectieprocedure uiteindelijk met een gerust hart afsluiten.

Hoe pakt Aures die selectieprocedure nu net aan?

Na het afronden van de selectieprocedure

Eens de juiste kandidaat gekozen is en de handtekening onder het contract is gezet, kan de selectieprocedure afgesloten worden. Kandidaten die niet weerhouden werden, worden op een correcte en respectvolle manier gecontacteerd. Heb je maar één openstaande vacature, maar meerdere goede kandidaten? Dan leggen we een wervingsreserve aan waar we bij de opstart van een nieuwe selectieprocedure meteen uit kunnen putten. Zo pluk je ook later nog de vruchten van onze samenwerking.

Aures: dé partner voor het uitvoeren van de selectieprocedure

Je ziet het: Aures staat garant voor een correcte afhandeling van elke selectieprocedure. Zo kan jij in geen tijd de juiste kandidaat rekruteren. Aures doet als selectiebureau meer dan alleen werknemers zoeken en rekruteren. We helpen je bedrijf groeien en zorgen door een juiste match tussen kandidaat, functie en bedrijf voor meer werkgeluk. Wil jij werknemers zoeken én behouden? Heb je nog vragen?
Neem contact met ons op en start je zoektocht vandaag nog!

selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment
selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment
selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book