Professioneel groeien met Aures

De selectieprocedure van Aures

De vacature is geschreven, de advertenties zijn gepromoot en de eerste kandidaten melden zich aan bij het selectiebureau. Tijd om de beste kandidaat te selecteren en te rekruteren! Maar … hoe pakt Aures die selectieprocedure nu net aan? We doorlopen de verschillende stappen.

Eerste stap in de selectieprocedure: de screening

De screening is een vast onderdeel van elke selectieprocedure. Als ervaren selectiebureau weten wij perfect welke kandidaat qua competenties aansluit bij het functieprofiel, maar ook of deze kandidaat op menselijk niveau past binnen je bedrijfscultuur. Daardoor kunnen we, zodra de sollicitaties binnenlopen, meteen een eerste selectie maken. Na een gesprek en een korte persoonlijkheidstest bezorgen we je de profielen van de geschikte kandidaten. Heb je geen tijd om de selectieprocedure zelf af te handelen? Dan zorgt één van onze bekwame consultants voor een preselectie. Zo wordt het voor jou nog makkelijker om de knoop door te hakken.

Eerste stap in de selectieprocedure: de screening.

Testing en assessment als onderdeel van de selectieprocedure

Bij Aures laten we elke kandidaat standaard een persoonlijkheidstest maken die hij of zij in de vertrouwde omgeving kan invullen. Daarnaast biedt Aures de mogelijkheid om extra testen op te nemen in de selectieprocedure. In een extra sollicitatieronde worden de beste kandidaten dan uitgenodigd voor een uitgebreide assessment. Zo ben jij er zeker van dat je de juiste kandidaat selecteert en kan je de selectieprocedure uiteindelijk met een gerust hart afsluiten.

Hoe pakt Aures die selectieprocedure nu net aan?

Na het afronden van de selectieprocedure

Eens de juiste kandidaat gekozen is en de handtekening onder het contract is gezet, kan de selectieprocedure afgesloten worden. Kandidaten die niet weerhouden werden, worden op een correcte en respectvolle manier afgeschreven. Heb je maar één openstaande vacature, maar meerdere goede kandidaten? Dan leggen we een wervingsreserve aan waar we bij de opstart van een nieuwe selectieprocedure meteen uit kunnen putten. Zo pluk je ook later nog de vruchten van onze samenwerking.

Aures: dé partner voor het uitvoeren van de selectieprocedure

Je ziet het: Aures staat garant voor een correcte afhandeling van elke selectieprocedure. Zo kan jij in geen tijd de juiste kandidaat rekruteren. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij geven je met plezier meer uitleg!

selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment
selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment
selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren

Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, verspreid op 105 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt. Online coaching via Teams of coaching op locatie is eveneens mogelijk.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectieprocedure selectiebureau rekruteren persoonlijkheidstest assessment

HQ Aures WAREGEM
Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book