Professioneel groeien met Aures

In veel bedrijven wordt regelmatig achterom gekeken om te analyseren of resultaten verbeterd zijn.

Maar hoe vaak worden kleine en grote doorbraken ook 'gevierd'?

Maak jij als leidinggevende of manager tijd voor het vieren van een klein succes, van een project dat succesvol afgerond is, ...?
 Dat hoeft niet altijd met een uitgebreid feest te zijn, ook een korte receptie of zelf een simpel dankwoord kunnen een beetje feestgevoel geven.

Hier bij Aures tonen we onze 'vier-momentjes bijvoorbeeld op onze Facebookpagina. Een verjaardag, een nieuwe collega, een bijzondere dag, ... we besteden er zowel online als offline aandacht aan. 

Wat zeker de moeite van het vieren waard is, zijn bijzondere momenten die met het vertrek of de start van collega's te maken hebben.

Wie op een nieuwe job of een nieuw project begint, voelt zich op die manier extra welkom. Als iemand vertrekt, is het dankbaar terugkijken op de tijd van samenwerking, en ervoor zorgen dat ook de herinnering aan de organisatie fijn blijft.

Aures helpt je om nieuwe medewerkers te vinden maar ook om vertrekkende collega's aan een passende nieuwe uitdaging te helpen. Onze loopbaancoaching helpt mensen om opnieuw 'goesting' in hun job te krijgen, zelfs als ze niet van werk veranderen

Wil je binnenkort een nieuwe collega vieren? Of zien hoe de 'nieuwe adem' van een medewerker voor positieve resultaaten zorgt? Contacteer ons dan vandaag nog.


selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in ons HQ in Waregem, Meersstraat 13 bus 1.1 8790 Waregem ofwel online via MS Teams. De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, verspreid op 63 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt. Online coaching via Teams of wandelcoaching is eveneens mogelijk.

Waregem
Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book