Professioneel groeien met Aures
"ik ben een eeuwige twijfelaar" vertelt Matthias tijdens een loopbaancoaching.
Met zijn vriendin wil hij zijn droomhuis kopen in een andere stad. Dat betekent wel verder wonen van zijn ouders, terwijl zijn vader net de diagnose van een ernstige ziekte gekregen heeft. Matthias heeft ook een toffe job en hij zou zelfs een promotie kunnen krijgen, maar dat zou lastiger worden voor de kinderwens die hij en zijn vriendin hebben.  
Veel keuzes dus, waarin niet direct duidelijk is wat de beste is.


Ben jij een twijfelaar of weet je het altijd zeker? 

Elke dag moet je keuzes maken. Soms grote, zoals die van Matthias, soms kleine zoals welke kleren je aan doet, of het beleg op je boterham. 
Sommige mensen kunnen heel gemakkelijk kiezen. Ze hebben van nature een sterke overtuiging of denken liefst niet lang na.
Anderen blijven langer twijfelen. Wikken voor- en nadelen af, hebben angst omdat het ene het andere uitsluit, of willen zekerheid over wat de gevolgen van hun keuze zijn.

Als je te lang twijfelt, kunnen bepaalde kansen aan je neus voorbijgaan. Kansen op dat droomhuis, op die man of vrouw waar je zo verliefd op bent, ... maar ook kansen op die promotie, op die toffe job.

Met twijfel mag je niet blijven zitten. Neem actie:
  • spreek met anderen over je mogelijke keuzes, laat je informeren
  • zet voor- en tegen op papier: dit helpt om je gedachten te ordenen
  • vraag professionele hulp voor belangrijke keuzes. Tegenwoordig is er in alles wel een expert te vinden die je kan helpen om voor jezelf te bepalen wat de beste optie is.

Met huizen of liefdespartners kunnen wij van Aures je niet helpen ;-) maar wél met alle keuzes die met je loopbaan te maken hebben. 
  • twijfel je over hoe je job in functie van jouw leven staat? Vraag dan loopbaancoaching bij één van onze meer dan 60 straffe loopbaancoaches over heel Vlaanderen.
  • twijfel je over een promotie, over een professionele kans? Ook daarvoor hebben wij coaching en zelfs testen die je helpen te kiezen.
  • Twijfel je niet meer dat je een nieuwe job wil? Laat het ons weten! Wij hebben steeds bijzondere vacatures, waarvan sommigen discreet ingevuld moeten worden, en wie weet hebben wij precies jou nodig!
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures, rekrutering en selectie kunnen plaatsvinden in deze drie locaties (Waregem, Middelkerke of Geluwe). De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, op 63 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Waregem
Churchilllaan 76 D bus 02
8790 Waregem
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Middelkerke
Warande 23
8430 Middelkerke
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Geluwe
Remi Ghesquierestraat 51
8940 Geluwe

download hier je gratis e-book