Professioneel groeien met Aures
Organisaties vragen tegenwoordig veel flexibiliteit van de medewerkers.
Andere taken, nieuwe collega's, afgeslankte structuur, de kantoren met flex-desks, ...
Je wil graag medewerkers die vooral kunnen meedraaien met de wind en die zich aanpassen aan elke kleine wijziging.

Maar: té flexibele teamleden zijn ook niet goed.
Dan ga ze immers over hun eigen grenzen, zijn ze misschien niet kordaat genoeg naar collega's of klanten, en gaan ze jouw verwachtingen niet kunnen waarmaken.

Niet iedereen is even flexibel. Sommige mensen hebben vaste structuur en afspraken nodig om goed te kunnen functioneren.
Voor hen verstoort de groeiende vraag naar flexibiliteit de voorspelbaarheid die ze door hun persoonlijkheid nodig hebben.

Als deze mensen teveel moeten buigen, barsten ze. Ze krijgen dan teveel stress, verliezen veel energie aan het omgaan met de 'verrassingen' en blokkeren tenslotte. Dit beïnvloedt ook op negatieve wijze de productiviteit en sfeer van jouw afdeling.

Het evenwicht tussen structuur en flexibiliteit is zeer broos. Wat de ene een gevoel van vrijheid geeft, ervaart de andere als een aanval op zijn zekerheid.

Wij van Aures geven je graag enkele tips voor het omgaan met mensen met een verschillende behoefte aan flexibiliteit
  • Weet wat voor types je in jouw team hebt. Kicken ze op verandering, of  slaan  ze erdoor in paniek? Vaak het het niet om extremen, maar om gradaties en die zijn bij iedereen verschillend.
  • Zorg voor een goede match tussen medewerker en job. Wie graag vaste structuur wil, heeft beter geen functie in een team waar elke dag een nieuw avontuur is. En wie het graag 'spannend' heeft, zal ongelukkig zijn in een rigide organisatie.
  • Luister naar de signalen van medewerkers. Elke organisatie heeft baat bij medewekers die gelukkig zijn, en zal hiermee in de mate van het mogelijke rekening houden.

Wil jij het beste team samenstellen? Laat Aures je helpen!

Wij hebben de juiste kennis, expertise en een uitgebreid netwerk dat je hierbij helpt.

We kunnen gevalideerde tests en assessments inzetten waarmee je beter in kaart kunt brengen wat voor persoonlijkheid jouw medewerkers hebben, en zo mensen het beste van zichzelf laat ontwikkelen.
We gebruiken deze tools ook bij rekruterings- en selectieopdrachten waar we ook onze jarenlange ervaring voor gebruiken.

Bovendien beschikken we over een uitgebreide databank met kandidaten en gebruiken we verschillende online tools om de juiste mensen te vinden voor de vacatures van jouw organisatie.
Indien nodig werken wij zeer discreet zodat ook topfuncties perfect ingevuld worden.

Onze expertise helpt jou om jouw organisatie nog succesvoller te maken!
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book