Professioneel groeien met Aures
Waar steek jij de pluimen die je krijgt?

Veel mensen vinden het lastig om de pluimen op hun eigen hoed te steken.
In onze opvoeding wemelt het immers van de boodschappen die ons duidelijk maken dat we niet zelf mogen spreken over wat we verwezenlijken, en dat bescheidenheid het hoogste goed is.
Denk maar aan "goede wijn behoeft geen krans" en het scheldwoord "stoefer".

Dat zorgt ervoor dat je zelf nauwelijks over je prestaties spreekt (en denkt) terwijl iedereen juist behoefte heeft aan erkenning van zijn kwaliteiten en resultaten.
Dat geeft vaak frustratie als je in een omgeving zit waar het niet tot de cultuur behoort om complimenten te geven.

Nochtans is het belangrijk dat anderen weten wat je realiseert. Op die manier zien een leidinggevende, collega's, klanten, ... beter waar je toe in staat bent. 
Jij kunt je op die manier beter ontplooien, en jouw organisatie kan jouw talent meer inzetten.

Vind jij het lastig om zelf de pluimen op je hoed te steken als je iets voor mekaar gekregen hebt?

Wij van Aures geven je graag enkele tips die dat makkelijker maken.
  • Geloof mensen als ze jou een compliment geven. Vaak horen we de kritiek sterker dan de lovende woorden. Waarom zou je ervan uitgaan dat mensen oprecht zijn als ze kritiek geven en 'doen alsof' als ze jou complimenteren?
  • Maak regelmatig een lijstje met welke verwezenlijkingen je knap vindt van jezelf. In het begin is dat moeilijk, maar als je dat bijvoorbeeld elke week (of elke avond!) doet, wordt het makkelijker.
  • Breng regelmatig verslag uit van wat je doet. Niet alleen met cijfers, wat in veel organisaties gebruikelijk is, maar zeker ook met de acties die je ondernomen hebt. Benoem niet enkel wat er nog niet goed loopt, maar zeker ook wat wel al draait. Het vergt soms een extra inspanning om in complexe dossiers die insteek te vinden, maar het loont.

Wil je graag méér pluimen op je hoed steken?

Dit kan Aures voor je doen:
  • Wil je onderzoeken welke job en omgeving beter bij jouw behoefte aan erkenning aansluit? In dat geval geeft een loopbaancoaching bij één van onze meer dan 100 straffe loopbaancoaches over heel Vlaanderen jou de juiste inzichten! Contacteer ons met je vraag of als je hulp wil bij het aanvragen van jouw subsidie hiervoor.
  • Zin in àndere pluimen op je hoed? Laad je cv op in onze databank. Dan contacteren wij je als we een vacature hebben die matcht met jouw profiel.
  • Heb je zin in een nieuwe uitdaging?  Wij hebben steeds interessante vacatures. Misschien word je hiervoor liever 'onder de radar' benaderd? Contacteer ons hiervoor gerust, wij gaan zéér discreet met jouw gegevens om.
Heb je andere twijfels of vragen? Contacteer ons, wij helpen jou graag!
 
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book