Professioneel groeien met Aures
Hier bij Aures merken we in sollicitatie- en loopbaangesprekken soms dat mensen wel zéggen dat ze verantwoordelijkheid willen nemen, maar het in de praktijk niet doen.

Dan willen ze die uitdagende functie, maar steken voor futiliteiten de schuld op iemand anders.
Of ze steken graag de pluimen op hun hoed maar zijn nergens te bekennen als het fout loopt.

Verantwoordelijkheid nemen kun je leren.
Meer zelfs: het is een leerproces dat hoort bij het pad naar een succesvolle carrière of een job met voldoening.

Wij van Aures geven je graag tips om meer verantwoordelijkheid te nemen:
  • Wees kritisch over jouw impact. Als iets lukt: wat heb jij precies gedaan om het mogelijk te maken? En als het mislukt: wat is daarin jouw eigen aandeel? Zie je fouten en werkpunten onder ogen, en verbeter ze.
  • Neem verantwoordelijkheid over kleine dingen.  Je kunt niet de ambitie hebben om verantwoordelijkheid te nemen over een heel team, als je je niet bewust bent van je eigen gedrag en de impact die jij hebt op anderen.
  • Besef dat jij en alleen jij verantwoordelijk bent voor jouw gedrag. Situaties kun je niet veranderen, uitdagingen die op je pad komen ook niet, maar je kunt wél veranderen hoe je daarop reageert. Ook dat is verantwoordelijkheid nemen.
  • Leg af en toe de verantwoordelijkheid naast je neer. Verantwoordelijkheid nemen betekent vaak ook: onder hoogspanning staan. Zorg voor rustmomenten waarop niets moét en alles mag. Dat kan vakantie of weekend zijn, maar ook een hobby of vrijwilligerswerk. Zeker als je in je job een grote verantwoordelijkheid hebt, is het belangrijk om af en toe helemaal los te komen van de plicht en gewoon te genieten.

Zo helpt Aures jou in jouw verantwoordelijkheid.

Wij hebben de juiste kennis, expertise en een uitgebreid netwerk om samen met jou voor een sterk team te zorgen waarbinnen iedereen doet wat moet.

We kunnen gevalideerde tests en assessments inzetten waarmee je beter in kaart kunt brengen wie verantwoordelijkheid kan dragen voor welke materie. Zo helpen we mensen om het beste uit zichzelf te halen.
We gebruiken deze tools ook bij rekruterings- en selectieopdrachten, naast natuurlijk onze jarenlange ervaring en expertise.

We hebben ook een uitgebreide databank met kandidaten en we recrutreren actief online via verschillende tools om de juiste mensen te vinden voor de vacatures van jouw organisatie.
Indien nodig werken wij ook onder de radar zodat ook topfuncties discreet ingevuld worden. Zeker bij jobs met een grote eindverantwoordelijkheid kan dat cruciaal zijn om het juiste talent te vinden.

Een sterk team met grote verantwoordelijkheidszin - daar helpt Aures je graag bij!
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book