Professioneel groeien met Aures

Rekruteren: de werkwijze van Aures

Raakt die openstaande vacature maar niet ingevuld? Of moet je als ondernemer ineens op zoek naar een nieuwe werknemer? Wie de juiste kandidaat wil vinden voor een bepaalde functie, zal merken dat dat heus niet zo eenvoudig is als het lijkt. Geen nood, samenwerken met een betrouwbaar selectiebureau als Aures maakt van rekruteren kinderspel.

Rekruteren: een uitdaging

Er komt heel wat kijken bij het rekruteren van werknemers: een vacature schrijven, publiceren en promoten, kandidaturen doornemen en sollicitanten screenen, tijd maken voor sollicitatiegesprekken en dan nog een geschikte kandidaat rekruteren. Niet zomaar een goede kandidaat, maar de beste kandidaat die past bij de functie en binnen je bedrijfscultuur. En dat allemaal bovenop het dagelijkse bestuur van je onderneming. Net daarom is het interessant om samen te werken met Aures: wij nemen al je zorgen weg en geven je de juiste kandidaat in de plaats.

Aures maakt van rekruteren kinderspel.

Met Aures wordt rekruteren makkelijk

Om de juiste kandidaat te rekruteren, is het belangrijk om te luisteren naar wat jouw organisatie vandaag nodig heeft. Daarom nemen onze experts in een persoonlijk gesprek de tijd om jou en je bedrijf te leren kennen. Nadien schrijven we een wervende vacature en posten we jouw advertentie op de meest geschikte jobsites en sociale media. Bovendien sturen we direct mailings naar beloftevolle kandidaten. We volgen je campagne op de voet en sturen bij waar nodig. Na een eerste screening bezorgen we je de sollicitaties per mail. Zo kan jij snel en eenvoudig de juiste kandidaat selecteren. Rekruteren met Aures? Dat werkt!

Wil je een tijdelijke werkkracht of een vaste medewerker rekruteren?

Rekruteren op maat

Wil je een tijdelijke werkkracht of een vaste medewerker rekruteren? Wil je slechts enkele deeltaken uitbesteden of geef je liever de hele selectieprocedure uit handen? Als ervaren selectiebureau begrijpen we dat elk bedrijf anders is en dus verschillende noden heeft. Daarom bieden we een selectieprocedure op maat van jouw onderneming. Zelfs als je de kandidaten uitgebreid wil laten testen, kan je bij ons terecht. Je ziet het: rekruteren met Aures is niet alleen makkelijk, maar ook efficiënt.

Rekruteren met selectiepartner Aures

Heb jij momenteel een openstaande vacature die je liever gisteren dan vandaag ingevuld ziet? Zorg dan voor gemoedsrust door het rekruteren over te laten aan een selectiebureau, Aures bijvoorbeeld. Dankzij onze expertise zijn we thuis op de arbeidsmarkt en kunnen we een snelle opstart garanderen. Neem contact op met een van onze kantoren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo zet jij vandaag nog de stap naar meer werkgeluk.

Rekruteren selectiebureau selectieprocedure sollicitanten screenen sollicitatiegesprekken Rekruteren selectiebureau selectieprocedure sollicitanten screenen sollicitatiegesprekken Rekruteren selectiebureau selectieprocedure sollicitanten screenen sollicitatiegesprekken Rekruteren selectiebureau selectieprocedure sollicitanten screenen sollicitatiegesprekken
Rekruteren selectiebureau selectieprocedure sollicitanten screenen sollicitatiegesprekken
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
Rekruteren selectiebureau selectieprocedure sollicitanten screenen sollicitatiegesprekken
Rekruteren selectiebureau selectieprocedure sollicitanten screenen sollicitatiegesprekken Rekruteren selectiebureau selectieprocedure sollicitanten screenen sollicitatiegesprekken
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren

Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, verspreid op 105 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt. Online coaching via Teams of coaching op locatie is eveneens mogelijk.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

Rekruteren selectiebureau selectieprocedure sollicitanten screenen sollicitatiegesprekken

HQ Aures WAREGEM
Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book