Professioneel groeien met Aures

Loopbaanbegeleiding volgen bij Aures

Is loopbaanbegeleiding iets voor jou? Stel jezelf de volgende vragen: ben je niet langer gelukkig met je carrière? Heb je het gevoel dat al je talent verloren gaat? Droom je van een carrièreswitch? Is het antwoord op deze vragen ja, dan is het hoog tijd om de hulp in te schakelen van een loopbaancoach. Door loopbaanbegeleiding te volgen, raak je immers snel weer op het juiste carrièrepad.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Wie kiest voor loopbaanbegeleiding laat zich ondersteunen door een jobcoach bij het nemen van loopbaanbeslissingen. Samen met de jobcoach ga je door middel van testen en reflectieopdrachten op zoek naar je competenties en ontdek je welk werk er het best bij jou past. Zo kan jij de juiste keuze maken voor jou en je carrière. Wie loopbaanbegeleiding heeft gevolgd, richt dus meteen zijn pijlen op de juiste vacatures en gaat met een gerust hart de volgende sollicitatie tegemoet!

Is loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Loopbaanbegeleiding: jouw loopbaanadvies op maat

Bij Aures kan je uiteraard terecht voor professionele loopbaancoaching. Maar onze loopbaanbegeleiding is meer dan gewoon loopbaanadvies. Bij Aures beseffen we dat het vaak niet voldoende is om de juiste carrière voor iemand te selecteren. Daarom geven we altijd loopbaanadvies op maat en schrijven we een persoonlijk ontwikkelingsplan. Zo heb jij meteen een uniek, realistisch en haalbaar actieplan waarmee je actief aan jouw carrière kan werken.

Loopbaanbegeleiding volgen bij de loopbaancoaches van Aures

Wil jij eindelijk werk maken van die carrièreswitch? Aures beschikt over een uitgebreid team gecertificeerde coaches die gespecialiseerd zijn in loopbaanbegeleiding. Neem dus vandaag nog contact met ons op en vind de weg naar meer werkgeluk!

Door loopbaanbegeleiding te volgen, raak je snel weer op het juiste carrièrepad.

Loopbaanbegeleiding betalen met loopbaancheques

Maar wat mag dat kosten, loopbaanbegeleiding? Loopbaanbegeleiding is betaalbaar dankzij de loopbaancheques van de VDAB. Met loopbaancheques betaal je maar 40 euro voor 4 uur coaching en loopbaanbegeleiding in plaats van 676 euro. Een tweede cheque kost je ook 40€ en daarvoor krijg je dan 3 uur individuele coaching: dus 7 uur coaching voor 80€! De Vlaamse overheid legt per loopbaancheque dus 636 euro bij. Zo is loopbaanbegeleiding toegankelijk voor iedereen. (Op voorwaarde dat je al 7 jaar aan het werk bent, hetzij als arbeider, bediende, ambtenaar of zelfstandige)

Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques
Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques
Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren

Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, verspreid op 105 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt. Online coaching via Teams of coaching op locatie is eveneens mogelijk.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques

HQ Aures WAREGEM
Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book