Professioneel groeien met Aures

Loopbaanbegeleiding volgen bij Aures

Is loopbaanbegeleiding iets voor jou? Stel jezelf de volgende vragen: ben je niet langer gelukkig met je carrière? Heb je het gevoel dat al je talent verloren gaat? Droom je van een carrièreswitch? Is het antwoord op deze vragen ja, dan is het hoog tijd om de hulp in te schakelen van een loopbaancoach. Door loopbaanbegeleiding te volgen, raak je immers snel weer op het juiste carrièrepad.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Wie kiest voor loopbaanbegeleiding laat zich ondersteunen door een jobcoach bij het nemen van loopbaanbeslissingen. Samen met de jobcoach ga je door middel van testen en reflectieopdrachten op zoek naar je competenties en ontdek je welk werk er het best bij jou past. Zo kan jij de juiste keuze maken voor jou en je carrière. Wie loopbaanbegeleiding heeft gevolgd, richt dus meteen zijn pijlen op de juiste vacatures en gaat met een gerust hart de volgende sollicitatie tegemoet!

Is loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Loopbaanbegeleiding: jouw loopbaanadvies op maat

Bij Aures kan je uiteraard terecht voor professionele loopbaancoaching. Maar onze loopbaanbegeleiding is meer dan gewoon loopbaanadvies. Bij Aures beseffen we dat het vaak niet voldoende is om de juiste carrière voor iemand te selecteren. Daarom geven we altijd loopbaanadvies op maat en schrijven we een persoonlijk ontwikkelingsplan. Zo heb jij meteen een uniek, realistisch en haalbaar actieplan waarmee je actief aan jouw carrière kan werken.

Loopbaanbegeleiding volgen bij de loopbaancoaches van Aures

Wil jij eindelijk werk maken van die carrièreswitch? Aures beschikt over een uitgebreid team gecertificeerde coaches die gespecialiseerd zijn in loopbaanbegeleiding. Neem dus vandaag nog contact met ons op en vind de weg naar meer werkgeluk!

Door loopbaanbegeleiding te volgen, raak je snel weer op het juiste carrièrepad.

Loopbaanbegeleiding betalen met loopbaancheques

Maar wat mag dat kosten, loopbaanbegeleiding? Loopbaanbegeleiding is betaalbaar dankzij de loopbaancheques van de VDAB. Met loopbaancheques betaal je maar 40 euro voor 4 uur coaching en loopbaanbegeleiding in plaats van 676 euro. Een tweede cheque kost je ook 40€ en daarvoor krijg je dan 3 uur individuele coaching: dus 7 uur coaching voor 80€! De Vlaamse overheid legt per loopbaancheque dus 636 euro bij. Zo is loopbaanbegeleiding toegankelijk voor iedereen. (Op voorwaarde dat je al 7 jaar aan het werk bent, hetzij als arbeider, bediende, ambtenaar of zelfstandige)

Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques
Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques
Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

Loopbaanbegeleiding Loopbaanbegeleiding volgen coaching en loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancheques

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book