Professioneel groeien met Aures

Loopbaancheques voor loopbaanbegeleiding

Je bent eruit: je wil loopbaancoaching volgen om te ontdekken wat je wil en kan op professioneel vlak. Maar hoe zit het met de kosten van loopbaanbegeleiding? Is dat niet ongelooflijk duur zo’n individuele jobbegeleiding? Nee hoor, niet met loopbaancheques!

Loopbaancheques voor loopbaancoaching

Met loopbaancoaching krijgen mensen die vastzitten in hun job de mogelijkheid om hun loopbaan een nieuwe wending te geven. Toch bleek de drempel naar loopbaancoaching vaak nog te hoog. Daarom lanceerden de Vlaamse overheid en de VDAB het systeem van de loopbaancheques. Met deze cheques loopbaanbegeleiding volgen, is alleen mogelijk in loopbaancentra die door de VDAB erkend zijn voor loopbaanbegeleiding. En daar is Aures één van de beste van. Dat bleek uit een kwaliteitsaudit waarin de gevolgde loopbaanbegeleidingen onderzocht werden die de laatste drie jaar bij Aures gegeven werden en met loopbaancheques betaald werden. Een prachtresultaat!

Loopbaancheques voor loopbaancoaching.

Voordelig op zoek naar jezelf met loopbaancheques

“Dat kan ik niet betalen,” horen we je al zeggen. Maar het tegendeel is waar. Het systeem van de loopbaancheques is juist in het leven geroepen om de drempel naar loopbaancoaching te verlagen. Loopbaancheques maken loopbaancoaching betaalbaar voor iedereen. Oké, gratis loopbaanbegeleiding volgen is niet mogelijk. Maar per loopbaancheque betaal jij slechts 40 euro voor 4 uur loopbaancoaching. Dat is erg voordelig, want zonder cheque zou je 550 euro betalen. De Vlaamse overheid legt per loopbaancheque dus 510 euro bij. Zo ligt de weg naar meer werkgeluk voor jou open.

Loopbaancheques maken loopbaancoaching betaalbaar voor iedereen.

Wie heeft er recht op loopbaancheques?

Loopbaancheques bestellen is een fluitje van een cent, al zijn er wel enkele voorwaarden waaraan je als Vlaming of Brusselaar moet voldoen om in aanmerking te komen voor loopbaancheques van de VDAB. Zo moet je voltijds of deeltijds aan de slag zijn als werknemer, ambtenaar of zelfstandige en heb je minstens zeven jaar werkervaring. Je mag verder in de voorbije zes jaar nog geen 2 keer 4 uur loopbaanbegeleiding gevolgd hebben en bovendien moet je bereid zijn de loopbaanbegeleiding te volgen in het Nederlands. Zodra de VDAB jouw aanvraag geëvalueerd heeft, krijg je de loopbaancheques na betaling toegestuurd. Lekker makkelijk!

Aures aanvaardt loopbaancheques

Het hoofddoel van Aures? Werkgeluk creëren. Daarom aanvaarden we loopbaancheques. Zo kunnen we jou op een voordelige manier snel gelukkiger maken in je job. Zin om het roer om te gooien? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek en ga in zee met een van onze ervaren loopbaancoaches!

 
Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching
Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 63 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching
Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

In onze vacaturedatabank kan je alvast even uitkijken naar de perfecte match voor jouw toekomstige carière. Vind je toch niet wat je zoekt? Meld je dan zeker aan als kandidaat, dan gaan wij op zoek naar jouw topjob!

Bekijk het vacature aanbod Spontaan solliciteren
Contacteer ons

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren

Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

De sessies loopbaancoaching gaan door in de persoonlijke en discrete gespreksruimte van iedere coach, verspreid op 105 locaties in Vlaanderen, steeds dichtbij in je eigen buurt. Online coaching via Teams of coaching op locatie is eveneens mogelijk.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching

HQ Aures WAREGEM
Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book