Professioneel groeien met Aures

Loopbaancheques voor loopbaanbegeleiding

Je bent eruit: je wil loopbaancoaching volgen om te ontdekken wat je wil en kan op professioneel vlak. Maar hoe zit het met de kosten van loopbaanbegeleiding? Is dat niet ongelooflijk duur zo’n individuele jobbegeleiding? Nee hoor, niet met loopbaancheques!

Loopbaancheques voor loopbaancoaching

Met loopbaancoaching krijgen mensen die vastzitten in hun job de mogelijkheid om hun loopbaan een nieuwe wending te geven. Toch bleek de drempel naar loopbaancoaching vaak nog te hoog. Daarom lanceerden de Vlaamse overheid en de VDAB het systeem van de loopbaancheques. Met deze cheques loopbaanbegeleiding volgen, is alleen mogelijk in loopbaancentra die door de VDAB erkend zijn voor loopbaanbegeleiding. En daar is Aures één van de beste van. Dat bleek uit een kwaliteitsaudit waarin de gevolgde loopbaanbegeleidingen onderzocht werden die de laatste drie jaar bij Aures gegeven werden en met loopbaancheques betaald werden. Een prachtresultaat!

Loopbaancheques voor loopbaancoaching.

Voordelig op zoek naar jezelf met loopbaancheques

“Dat kan ik niet betalen,” horen we je al zeggen. Maar het tegendeel is waar. Het systeem van de loopbaancheques is juist in het leven geroepen om de drempel naar loopbaancoaching te verlagen. Loopbaancheques maken loopbaancoaching betaalbaar voor iedereen. Oké, gratis loopbaanbegeleiding volgen is niet mogelijk. Maar per loopbaancheque betaal jij slechts 40 euro voor 4 uur loopbaancoaching. Dat is erg voordelig, want zonder cheque zou je 550 euro betalen. De Vlaamse overheid legt per loopbaancheque dus 510 euro bij. Zo ligt de weg naar meer werkgeluk voor jou open.

Loopbaancheques maken loopbaancoaching betaalbaar voor iedereen.

Wie heeft er recht op loopbaancheques?

Loopbaancheques bestellen is een fluitje van een cent, al zijn er wel enkele voorwaarden waaraan je als Vlaming of Brusselaar moet voldoen om in aanmerking te komen voor loopbaancheques van de VDAB. Zo moet je voltijds of deeltijds aan de slag zijn als werknemer, ambtenaar of zelfstandige en heb je minstens zeven jaar werkervaring. Je mag verder in de voorbije zes jaar nog geen 2 keer 4 uur loopbaanbegeleiding gevolgd hebben en bovendien moet je bereid zijn de loopbaanbegeleiding te volgen in het Nederlands. Zodra de VDAB jouw aanvraag geëvalueerd heeft, krijg je de loopbaancheques na betaling toegestuurd. Lekker makkelijk!

Aures aanvaardt loopbaancheques

Het hoofddoel van Aures? Werkgeluk creëren. Daarom aanvaarden we loopbaancheques. Zo kunnen we jou op een voordelige manier snel gelukkiger maken in je job. Zin om het roer om te gooien? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek en ga in zee met een van onze ervaren loopbaancoaches!

 
Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching
Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching
Maak kennis met onze aanpak

Benieuwd hoe we jou aan een nieuwe uitdaging helpen of al ons gewicht in de schaal werpen om voor jou de meest geschikte medewerker te vinden? Maak dan nu een afspraak en kom langs voor een eerste kennismaking.

VIND EEN VESTIGING BIJ JOU IN DE BUURT
Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching
Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching
Ontdek je nieuwe uitdaging?

Onze vacaturedatabank geeft je een duidelijk beeld van de mogelijke uitdagingen die op je wachten. Niet meteen je ideale job gespot? Kom met ons praten en dan gaan we graag voor jou op zoek!

Bekijk het vacature aanbod Meld je aan voor een gesprek
Contacteer ons

REGIONALE KANTOREN

Gesprekken in kader van vacatures gaan door in onze 6 regionale kantoren


Gesprekken kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

Loopbaancheques loopbaancheque Loopbaancheques bestellen loopbaanbegeleiding loopbaancoaching

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book